Un nou proiect de finanțare pentru orașul Anina: Pista de biclicletă!

Un nou proiect de finanțare pentru orașul Anina: Pista de biclicletă!
Un nou proiect de finanțare pentru orașul Anina. Pista de biclicletă! În data de 30 iunie 2022, Unitatea Administrativ-Teritorială Anina a reuşit să depună cererea de finanţare pentru un proiect nou, „Amenajare piste de biciclete în orașul Anina județul Caraș-Severin”.

Proiectul accesat face parte din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență. Este vorba de Componenta C10 – Fondul Local și a cheltuielilor aferente acestui proiect, în cadrul sub-investiţiei I 1.4. Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – piste pentru biciclete (şi alte vehicule electrice uşoare) la nivel local/metropolitan.

Daniel Danu: „Proiectul implică realizarea unui tronson de 6,9 kilometri de piste de bicicletă”

„Prin proiect ar urma să fie realizate 6,9 kilometri de piste de biciclete, cu lăţime minimă de 2,4 m. Valoarea proiectului în valoare de 1.380.000 Euro, echivalentul a 6.793.326,00 lei. 

La Anina daniel danu

În acest sens, în data de 30 iunie 2022 a fost convocată o şedinţă de îndată a Consiliului Local Anina. Consilierii prezenţi au aprobat în unanimitate Hotărârile necesare depunerii cererii de finanţare. Este un act de normalitate care permite realizarea cu celeritate a proiectului”, a precizat Danu Daniel-Ion, viceprimarul cu atribuții de primar al orașului Anina.

Citește și: Ședință de Consiliul Local Anina. Cu 13 proiecte de hotărâre pe ordinea de zi
sursa foto articol: Shutterstock

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: