Ședință de Consiliul Local Anina. Cu 13 proiecte de hotărâre pe ordinea de zi

Ședință de Consiliul Local Anina. Cu 13 proiecte de hotărâre pe ordinea de zi
Ședință de Consiliul Local Anina. Cu 13 proiecte de hotărâre pe ordinea de zi. Recent, la ședința ordinară a consiliului local al orașului Anina din 28 iunie 2022, viceprimarul cu atribuții de primar, Danu Daniel-Ion, a propus 13 proiecte de hotărâre. Acestea au fost aprobate în totalitate și aproape în unanimitate de voturi. A existat și o excepție la punctul 2 al ordinii de zi.

Proiectul de votărâre care a vizat modificarea organigramei și a statului de funcții ale aparatului de specialitate al primarului Orașului Anina a fost aprobat „doar” cu cu 11 voturi „pentru”. A existat și o abținere din partea consilierului PSD, Ungureanu Dorinel.

Daniel Danu: „Ordinea de zi a cuprins 13 de puncte. Acestea au fost aprobate în totalitate,. Și am avut unanimitate de voturi la majoritatea proiectelor.”

„La ședință au fost prezenți 12 consilieri locali, din numărul total de 15. Au absentat motivat 3 consilieri, Waldkohr Alin Nicolae, Andronescu Tudor-Ovidiu și Dudău Ilie. Ordinea de zi a cuprins 13 de puncte. Acestea au fost aprobate în totalitate,. Și am avut unanimitate de voturi la majoritatea proiectelor.

Punctele ședinței au reprezentat aspecte legate de rectificări de buget pe anul 2022, modificări de organigrame, tarife legate de gestionarea deșeurilor, închirieri saiu vânzări de spații publice, după caz.

Primăria Orașului Anina

Detaliat cele mai importante puncte de pe ordinea de zi, au fost prezentate de Daniel Danu. 

Rectificare de buget și îmbunătățiri ale organigramei

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificări bugetului administrației publice locale a orașului Anina, pe anul 2022.
2. Proiect de hotărâre privind modificarea Organigramei și a Statului de Funcții ale aparatului de specialitate al primarului Orașului Anina.
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Organigramei și Statului de Funcții al Serviciului Local de Utilități Publice al orașului Anina.

Citește și: Ședință de Consiliul Local eficientă al orașului Anina. Cu 14 proiecte de hotărâre pe ordinea de zi

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Hotărârii Consiliului Local nr.91/12.04.2022 privind stabilirea coeficienților de ierarhizare pentru funcțiile contractuale din cadrul Serviciului Local de Utilități Publice Anina.
5. Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifului pentru colectarea, transportul, selectarea și depozitarea temporară a deșeurilor inerte rezultate din activități de construcții și demolări de pe raza orașului Anina, județul Caraș-Severin.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea tăierii cantității de 500 m.c. material lemnos din ,,TRUPUL DE PĂȘUNE IZVARNA”, „TRUPUL DE PĂȘUNE AURORA – VALEA TEREZIEI si „TRUPUL DE PĂȘUNE ANINA I”, În vederea asigurării cantității de lemn de foc pentru iarnă necesară Primăriei și instituțiilor subordonate acesteia de pe raza orașului Anina.

Închirieri și vînzări de spații publice

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitație publică a unui teren pășune extravilan, in suprafața de 11.900 mp, situat în orașul Anina, zona Celnic, cuprins in C.F.nr. 32339 Anina, nr. top.1183/33/a/1/a/1/a/2/1/1/5/1 din domeniul public al orașului Anina.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării prin licitație publică deschisă a unui teren intravilan, in suprafața de 177 mp., aparținând domeniul privat al orașului Anina, situat în oraș Anina, strada Celnic Nord, cuprins în C.F. nr. 32449 Anina, Nr. cadastral 32449 si a prețului de vânzare al acestuia.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării prin licitație publică deschisă a unui teren intravilan, în suprafața de 109 mp., aparținând domeniul privat al orașului Anina, situat în oraș Anina, strada Libertății, cuprins in C.F.nr. 32609 Anina, Nr. cadastral 32609 și a prețului de vânzare al acestuia.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării prin licitație publică deschisă a unui teren intravilan, în suprafața de 211 metri pătrați. Terenul aparține domeniul privat al orașului Anina, situat în oraș Anina, strada Libertății, cuprins în C.F. nr. 32610 Anina, Nr. cadastral 32610 și a prețului de vânzare al acestuia.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării prin licitație publică a unui imobil, teren intravilan, în suprafața de 780 mp., aparținând domeniul privat al orașului Anina, situat în oraș Anina, strada Stadionului, identificat în C.F. nr. 30894 Anina, Nr. cadastral 30894.
12. Proiect de hotărâre privind aprobarea execuției lucrărilor de reparații capitale la sistemul de alimentare cu apă potabilă din Cartierul Valea Tereziei.

sursa: primăria orașului Anina

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: