Polițiști de omenie la Caransebeș! Două persoane salvate datorită oamenilor în uniformă

0
6

Gest de mare omenie al polițiștilor de la Biroul Rutier Caransebeș. Aceștia au salvat două persoane căzute în plină stradă în municipiul de pe Timiș și Sebeș.

Când un polițist rutier observă o persoană căzută pe carosabil, primul gând este că persoana ar putea fi victima unui accident rutier și trebuie să se intervină rapid pentru salvarea acesteia.

La fel s-au gândit și, Gheorghe și Flavius, de la Biroul Rutier Caransebeș, vineri după-amiaza la finalul activităților de serviciu, când au observat un bărbat de aproximativ 65 de ani căzut pe marginea părții carosabile, pe strada Nicolae Bălcescu din municipiu.

În momentul în care s-au apropiat de acesta, au observat că era conștient, cooperant, dar acuza dureri în zona pieptului, spunându-le colegilor noștri că i s-a făcut rău pe stradă.

Aceștia au solicitat imediat un echipaj al Serviciului de Ambulanță care l-a preluat pe bărbat, transportându-l la spital, în acest moment fiind în afara oricărui pericol.

Într-un al doilea caz recent, sâmbătă, la intrarea în tura de serviciu, Bogdan și Adrian, tot polițiști rutieri la Poliția Municipiului Caransebeș, au fost alertați de către un trecător despre faptul că în apropiere este o persoană plină de sânge, căzută pe stradă.

În locul indicat, polițiștii au găsit un bărbat de aproximativ 60 de ani, întins pe trotuar, cu fața în jos, murdar de sânge la nivelul feței, care părea să se sufoce. În timp ce Bogdan l-a întors pe bărbat pe o parte și a încercat să îi elibereze căile respiratorii și să ii acorde primul ajutor, Adrian a solicitat intervenția personalului medical, împreună reușind să îl salveze pe bărbatul în cauză, care și-a revenit în drum spre spital. În momentul în care se plimba pe stradă, acestuia i s-a făcut rău, căzând și lovindu-se violent cu fața de asfalt. După ce a primit îngrijiri medicale, bărbatul a ajuns acasă, alături de familie”, se arată într-un comunicat al IPJ CS.

Pentru faptele lor de omenie, polițiștii caransebeșeni au fost felicitați pe pagina oficială de Facebook a Poliției Române.

Citește și: Mai există și OMENIE! Gest de o mie de cuvinte al unui reșițean

Lasă un răspuns