11.6 C
Reșița
vineri, octombrie 22, 2021

Mai există și OMENIE! Gest de o mie de cuvinte al unui reșițean

Uneori, gesturile semenilor noștri nu-și pot găsi toate cuvintele de mulțumire și oricât am încerca să ne ridicăm pălăria în fața unor astfel de persoane, simțim că nu am făcut suficient. Este și cazul unui reșițean care a dat ieri peste o mică avere.

Ieri după-amiază, un bărbat din Reșița a găsit pe o bancă din fața unui bloc de locuințe o borsetă în care se aflau peste 30.000 de lei. În momentul în care a deschis fermoarul borsetei, văzând bancnotele, fără a ști despre ce sumă este vorba și fără să stea pe gânduri, a mers direct la sediul Poliției Municipiului Reșița pentru a-i preda. Polițiștii au preluat banii pe bază de proces-verbal și au început să facă verificări pentru a identifica persoana căreia îi aparțin, existând bănuiala că ar aparține unei persoane cu probleme medicale.

Îl felicităm pe acest domn pentru gestul civic si corect pe care l-a făcut fără ezitare!  O societate civilizată și o comunitate responsabilă se construiesc prin astfel de oameni demni de respect, pentru care respectarea legii și a propriilor valori primează!”, este mesajul polițiștilor cărășeni pentru reșițeanul cu multă OMENIE.

Citește și: Două șoferițe au băgat 7 persoane în spital!

Din aceeași categorie

Stați conectați

825FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: