Home Sport CSM Reșița s-a impus la Jiul Petroșani. Urmează derbiul de la Deva!

CSM Reșița s-a impus la Jiul Petroșani. Urmează derbiul de la Deva!

CSM Reșița își continuă drumul către liga a doua după ce s-a impus și în fața celor de la CSM Jiul Petroșani în etapa a 3-a a ligii a III-a. Elevii lui Dan Alexa au controlat jocul și au decis soarta partidei încă din prima repriză.

CSM Jiul Petroşani – Clubul Sportiv Muncitoresc Reșița 0-2 (0-2)
Au marcat: 0-1: Mediop (14); 0-2: Vasluian (40).
Stadion: Petre Libardi (Petroşani)
Arbitri: Vadana Sorin – Meres Robert, Giorgiu Claudiu.
Observator de arbitri: Ciocanea Daniel (Sibiu)
Delegat de joc FRF: Găman Sorin Sergiu (Târgu Jiu)

CSM Reșița (antrenor Dan Alexa): Micu – Fota (46, Sima) Rimovecz, C. Ion, Ciubotaru – Cionac, Velcotă (89, Stăiculescu)– Jorza, V. Muntean (67, Aboubakar)– Mediop (80, Mura), Vasluian (67, Avram).
Pe bancă: Zimmermann – Cristodulo, Breșneni, Matiș.

csm resita

Golurile. 0-1: CSM Reșița a deschis scorul rapid prin Mediop, care a deviat balonul la colțul lung din zona primei bare, după o centrare de oe partea dreaptă a lui Vasluian. 0-2: Elevii lui Dan Alexa au recuperat balonul în zona careului mare și după o diagonală în adâncime pentru Vasluian, noua achiziție a Reșiței a înscris cu un șut boltă de la limita careului mare în dreapta portarului amfitrion.

Citește și: CSM Reșița a debutat cu dreptul la aurarii din Brad

În partida cu hunedorenii, CSM Reșița a demonstrat că stăpânește bine lecția contraatacului, cel puțin pentru acest nivel. Ambele reușite cărășene a avut la bază două contraatacuri pe care elevii lui Dan Alexa le-a valorificat. Un alt aspect important ține de faptul că după reușita „rapidă” din start a lui Mediop, rosso-nerii s-au impus și ca joc fiind mereu la timona partidei.

Suporterii alături de echipă

Un suport important pentru jucătorii rosso-neri au fost și cei 35 de suporteri din Guardia Ultra care au fost prezenți la meci și și-au susținut frenetic favoriții. Exact așa cum știu eu mai bine să o facă.

Urmează derbiul cu Deva

Prin această a treia victorie consecutivă, CSM Reșița a obținut maxim de situație, după trei etape. Cu nouă puncte, elevii lui Dan Alexa ocupă însă locul doi, cu un golaveraj de 6-1 după CSM Deva. Lucrurile se vor cristaliza însă în etapa viitoare, când cele două formații se vor întâlni pe terenul hunedorenilor.

NO COMMENTS

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: