AFC Voința Lupac are obiectiv îndrăzneț

0
18
AFC
AFC Voința Lupac are un joc precis la prima evoluție pe scena a treia fotbalistică. Elevii lui Boșco Vișatovici au reușit să aibă traseu ascendent de cinci etape, în care au obținut 13 puncte din 15 posibile. După remiza albă de la Deva, ocupanta locului doi, Lupac a surclasat-o pe Pandurii cu care a făcut rocada pe podium. Voința Lupac este fără doar și poate performera etapei a 12-a.

AFC Voinţa Lupac – CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu 2-1 (1-1)
13 noiembrie 2021, ora 14:00; Stadion: Voinţa (Lupac)
Arbitri: Iacob Costinel (Craiova) – Bumb Cristian (Băcia – Hunedoara), Doarvoaș Claudiu (Mintia – Hunedoara)
Observator de arbitri: Jivan Mihai (Arad)
Delegat FRF: Orbonaş Călin Marius (Ilia – Hunedoara).

Au marcat: 1-0: Vădrariu (4); 1-1: Georgescu (73); 2-1: Popa (85).

AFC Voința Lupac (antrenor Boșco Vișatovici): Căpățână – Cega, Banac, Circa, Marcu – Lucică (46, Jivan), Săndescu (84, Bărbulescu), Danci (cpt.), Vădrariu (65, Al. Coviț) – Jinga, Avramovici (65, Popa).
Pe bancă: Petruț – Gruia, Dan Ovidiu, Cărăușu.

AFC

Golurile.

1-0: Voința Lupac a deschis scorul după o degajare a lui Iovicin la mijlocul terenului. Marcu Vichente a recuperat balonul și a trimis cu capul până la Jinga pe flancul stâng. Acesta a trimis o pasă filtrantă pentru Vădrariu care a înscris cu un șut pe jos la colțul lung;

1-1: Oaspeții au executat un corner scurt de pe partea stângă până la Mensah. Acesta a șutat de la marginea careului mare la colțul lung. Căpățână a respins în față până la Georgescu, care a împins mingea în poartă lângă bara a doua.

2-1: Croații au înscris golul victoriei după un contraatac inițiat de Săndescu și Jivan. Acesta din urmă l-a angajat în adâncime pe Popa, care a finalizat cu un șut sub bară din 8 metri în dreapta portarului Iovicin.

Citește și: AFC Voința Lupac merge „ață” în Liga a 3-a!

AFC

Croații au luptat continuu și au reușit să profite de erorile oaspeților. Au deschis scorul rapid în minutul 4 și tot ei au închis tabela cu cinci minute înainte de final. Lupacul a jucat precis, chiar dacă a primit un gol la o fază fixă. Unul dintre momentele cheie s-a petrecut pe finalul partidei. În minutul 75, Jorges de Almeida l-a oprit cu palma peste față pe Avramovici din cursa către gol. A urmat binemeritatul cartonaș roșu, iar peste zece minute, atacantul Popa și-a făcut datoria. Asta după ce la faza precedentă, tot „Popică” a ratat o ocazie de unu la unu cu portarul, dar pe flancul stâng. În final, a reieșit o mare victorie pentru croați, care au ambiții să ajungă și mai sus în clasament.

AFC

Boșco Vișatovici: „Am vrut și am reușit să scoatem maximul din jocul cu Pandurii”

„Am vrut să menținem seria rezultatelor pozitive la echipă. Am vrut și am reușit să scoatem maximul din jocul cu Pandurii. Am trecut noi pe locul trei, cu toate că am întâlnit acasă cel mai greu adversar de până acum. Pandurii sunt o echipă solidă, puternică, cu jucători foarte masivi. Pe ansamblu, formația din Târgu Jiu își merită locul din clasament, dar băieții mei au înțeles ce le cer și ne-am apropiat victoria. Am făcut un joc bun și organizat. Pe final ocaziile ne-au aparținut. Puteam tranșa jocul și un pic mai devreme, însă așa ne place nouă… să trăim în suspans.”

sursa foto: AFC Voința Lupac (facebook)

Lasă un răspuns