AFC Voința Lupac merge „ață” în Liga a 3-a!

0
3
AFC Voința Lupac a depășit șocul din partida cu CSM Reșița din etapa a 7-a a ligii a 3-a seria 7 și a făcut sâmbătă scor acasă, 4-0 cu junii de la Pandurii Târgu Jiu.

AFC Voinţa Lupac – ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2 4-0 (1-0)
16 octombrie 2021; ora: 15:00; Stadion: Voinţa (Lupac – Caraş Severin).
Au marcat: 1-0: Vădrariu (25, din 11 metri); 2-0: Avramovici (64); 3-0: Jivan (84); 4-0: Popa (90+2).
Arbitri: Gornic Alexandru Dan – Mihoc Alina, Șușcă Andreea Daniela (toți din Arad).
Observator de arbitri: Faniță Constantin (Timişoara);
Delegat de joc: Ilici Gheorghe (Timişoara).

AFC

AFC Voința Lupac (antrenor Boșco Vișatovici).

Petruț – Lucică (Bărbulescu), Cega, Banac, V. Marcu – Vădrariu (cpt.), Săndescu (84,  Gruia) – Jinga, Dan Ovidiu (80, Jivan) , Coviț (72, Popa) – Avramovici (84, Cărăușu).
Pe bancă: Căpățână – Zamfir, Mihaly.
Cartonașe galbene: Săndescu, Banac.

ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu II (antrenor Gabriel Răscol): Moga – Chelariu, Pirtea, Feher, Godja (84, Bărăitaru) – Caba (76, L. Popescu), Geană – Ruican (76, Badea), Micle, Stăniloiu – Măicăneanu.
Pe bancă: Toma.
Cartonașe galbene: Godja, Chelariu, Feher.

AFC

Golurile victoriei Voinței Lupac…
1-0. După o minge recuperată de Dan Ovidiu, acesta l-a lansat pe Avramovici pe flancul drept. „Ață” a pornit într-o cursă solitară și a șutat puternic din careu înspre bara a doua, la colțul lung. Pirtea a făcut o alunecare l-a sacrificiu și a oprit mingea, dar și cu prețul unui henț din imprudență. Atentă, pe fază, Alina Mihoc a semnalizat comiterea hențului. Vădrariu a deschis scorul din lovitura de pedeapsă acordată de arbitrul Gornic, cu un șut în stânga portarului plecat pe colț opus; 2-0. Căpitanul Vădrariu a executat înalt în careu la 12 metri un corner de pe partea dreaptă. Avramovici a înscris cu o „foarfecă” pe spate, în vinclu din dreapta portarului;
Citește și: AFC Voința Lupac adună punct după punct în Liga a III-a! Chiar și în ultimul minut de joc!
3-0. Denis Jivan a înscris la patru minute de la intrarea lui în teren. A finalizat un contraatac pe flancul stâng, cu un șut de la 10 metri la colțul lung pe lângă portarul Moga ieșit în întâmpinare; 4-0. Golul patru al croaților a venit în minutele de prelungire, după un contraatac inițiat de Gruia. Acesta a făcut legea pe flancul drept și a centrat pe jos în careu, din zona liniei de poartă. Atacantul Popa a urmărit balonul la bara a doua și a trimis în „ațe” cu un șut sec.
Căpitanul Vădrariu și „Ață” Avramovici au tras echipa după ei…

Despre partida croaților cu Pandurii nu sunt prea multe de spus. Elevii lui Boșco Vișatovici nu au putut beneficia de serviciile lui Danci și Circa, ambii suspendați. Chiar și așa misiunea croată a fost dusă la îndeplinire. Asta pentru că Avramovici și Vădrariu au tras practic echipa după ei într-o victorie mai categorică decât o arată scorul. Trebuia doar ca în debut de meci, Avramovici (9) și Săndescu (20) să se concentreze mai mult și să deschidă ei scorul. Chiar și așa, prin acest scor de 4-0, croații se mențin pe poziția a 4-a în clasamentul ligii a 3-a, seria 7.

AFC Zuza

Marian Zuza: „Felicit echipa. Nimic nu s-ar fi creat la Voința fără implicarea primarului Marian Vlasici și a Consiliului Local Lupac”

La finele partidei, președintele croaților, Marian Zuza s-a arătat încântat de jocul echipei sale și a arătat secretul performanței croate.

„În primul rând doresc să felicit echipa pentru dăruirea și atitudinea de la meciul cu Pandurii. Mă refer aici la jucători, conducere și staff care au pregătit partida ca la carte. Spre surprinderea tuturor am întâlnit un adversar foarte determinat, ambițios și incisiv, chiar dacă vorbim de o echipă tânără. Am început meciul mai greoi, avem multe schimbări în primul unsprezece datorate accidentărilor și suspendărilor. Jucătorii care au intrat au fost la înălțime și au făcut o partidă bună. Vreau să o felicit pe Alina Mihoc care a a avut o prestație foarte precisă în ciuda faptului că a suferit o accidentare la genunchi. Arbitrajul a fost excepțional pentru liga a 3-a. Arbitrul Gornic este un arbitru cerebral, l-am mai întâlnit și la alte meciuri, care merită promovat imediat. Merită felicitări și Jivan, care a sparg gheața cu gol la Lupac, precum și juniorul Gruia care a fost la baza ultimului gol marcat de Popa. Nimic nu s-ar fi creat la Voința fără implicarea primarului Marian Vlasici și a Consiliului Local Lupac.”

Boșco Vișatovici: „Sunt foarte mulțumit de băieți, de rezultat și de jocul echipei”

„A fost un meci care venea după insuccesul cu cei de la CSM Reșița. Mi-a fost foarte greu să-mi motivez băieții. Ne-au lipsit la acest meci și doi fotbaliști de bază, foarte importanți, Cristi Danci și Dragoș Circa. Băieții au înțeles ce le-am cerut. Am făcut un joc mult mai bun decât în etapa trecută. Am întâlnit o echipă tânără, care a jucat fotbal. Una care vrea să se afirme. Situația la echipă era destul de dificilă, dar spre fericirea noastră întreaga desfășurare a jocului a decurs în favoarea echipei Voința Lupac. Sunt foarte mulțumit de băieți, de rezultat și de jocul echipei”, a spus antrenorul croaților la finalul partidei de la Lupac.

Lasă un răspuns