11.6 C
Reșița
vineri, octombrie 22, 2021

O amendă la două minute! Record negativ pe o șosea din Caraș-Severin

În această dimineață, lucrători de la Serviciul Rutier, Poliția Municipiului Reșița și Poliția Municipiului Caransebeș au desfășurat o acțiune cu efective mărite pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, pe DN 58, tronsonul Reșița-Caransebeș.

În cele 2 ore, au fost aplicate 67 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 17.820 de lei, fiind reținut un permis de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

Dintre acestea, cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 59 de sancțiuni, din care 43 au fost constatate în zona kilometrului 19, zonă în care săptămâna trecută s-au produs două accidente rutiere mortale.

Viteza, sub toate formele sale, constituie principala cauză de producere a evenimentelor rutiere cu urmări grave. Polițiștii cărășeni desfășoară în mod permanent astfel de acțiuni preventiv reactive și vă recomandă să adaptați permanent viteza la condițiile de drum și de trafic, să măriți atenția pe toată durata deplasării și să respectați regulile de circulație, pentru a ajunge în siguranță la destinație”, transmit oamenii legii.

Citește și: Mai mult de jumătate din conducători auto controlați au fost înregistrați depășind viteza legală

Din aceeași categorie

Stați conectați

825FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: