11.6 C
Reșița
vineri, octombrie 22, 2021

Cupa Reșiței la Șah – 250 de ani de industrie

Cupa Reșiței la Șah – 250 de ani de industrie s-a desfășurat în cadrul manifestărilor prilejuite de aniversarea a 250 de ani de industrie pe meleagurile reșițene.

Ediția din acest an a CUPEI RESITA a reunit la start 27 de participanți din Reșița, Caransebeș, Bocșa, Teregova și Timișoara. Jucători din toate categoriile, maeștri, jucători de categoria I, dar și jucători amatori, vârstnici și tineri (de la 6 la 80 de ani) s-au întrecut în cadrul acestei competiții de șah. Cupa Reșiței la Șah rapid s-a derulat în sistem elvețian pe durata a 7 runde cu tip de 10 minute și 2 secunde adițional per mutare. Programată inițial a se desfășura pe platoul din fața Sălii Polivalente, în final competiția a avut loc în sala de șah datorită condițiilor meteo.

Citește și: Cupa Rotary la șah – o reușită pentru toți participanții

Premii pentru toate categoriile 

Pentru eforturile depuse de concurenți, Primăria Municipiului Reșița și Asociația Județeană de Șah i-au răsplătit pe jucători cu premii în cupe, medalii, diplome și bani. Fondul total de premiere al competiției a fost în jur 2.300 lei. Competiția a fost dominată de fair-play și pofta de a juca șah. Dovada acestui fapt au fost jucători în vârstă sau care au venit de la distanțe considerabile, la Reșița. Și asta doar pentru a juca șah!

Tripleta de aur Suciu -Tunaru -Bolintiș – din nou invincibile armada!

La final rezultatele au fost conforme cu coeficienții valorici. Tripleta Suciu Dinu Simi, Tunaru Alexandru și Bolintiș Mihai de la Muncitorul Reșița s-au impus clar. Acest lucru ne dă speranțe pentru ediția din acest an a Diviziei A.
O evoluție foarte bună a avut și Irimia Horia-Ion, locul IV în clasamentul general în locul I in clasamentul veteranilor, unde a fost urmat de Barrtha Andrei (Timișoara) și Rain Ioan (Caransebeș).

Cupa Reșiței la Șah

La jucători ELO sub 2000 Locul I i-a revenit lui Pădurean Daniel-Cristian urmat de Pîrvulescu Ilie (Teregova) și Drăgilă Ionuț.
La jucători ELO sub 1600 locul I a fost câștigat de Crăciun Marin urmat de Dumitriu Cătălin și Cornian Iancu (Teregova).
La jucatori categoria I primul loc a fost câștigat de Stroescu Gheorghe.
La jucători până la categoria a II-a locul I i-a revenit lui Vuiță Trifu.
La juniori locul I a fost deținut de Văduva Ion-Valentin, urmat de Korcsek Alexndru-David și Drăgoi Albert-Marian.
La junioare locul I, s-a impus Chilnicean Andreea-Teodora urmată de Bîrdeanu Maria-Alexandra și Chilnicean Silvia-Mara.
La juniori 12 ani locul I a fost adjudecat de Guțu Cătălin Vlad-Aurelian.
La copii 10 ani locul I i-a revenit lui Turi Patrick-Andreas urmat de Bejinariu Iris-Maria.

Cupa Reșiței la Șah
Cupa Reșiței la Șah

La copii 8 ani Grecu Bogdam-Andrei a devenit campion, urmat de Grecu Zian-Matei (cel mai tânăr participant) ambii din Caransebeș.

Invitație și la Cupa Rotary Caransebeș

Următoarea competiție CUPA ROTARY Caransebeș va avea loc în data de 24 iulie 2021 la Casa Municipală de Cultură „George Suru” din municipiul de pe Timiș și Sebeș.

Din aceeași categorie

Stați conectați

825FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: