-17.3 C
Reșița
marți, ianuarie 25, 2022

Concursul directorilor de școli, în proces de finalizare

Concursul directorilor de școli este în proces de finalizare. În perioada 16 noiembrie – 2 decembrie 2021, Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin a organizat cea de-a doua probă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar de stat, proba de interviu , anunță Biroul de presă din cadrul ISJ Caraș-Severin.

Astfel, au fost înregistrate 89 de opțiuni exprimate de către cei 66 de candidați care au obținut minimum nota 7 (șapte) la prima probă, cea scrisă, din cadrul concursului, desfășurată în data de 15 octombrie 2021.
Reamintim faptul că, pentru a fi declarați admiși la proba de interviu, candidații trebuie să obțină cel puțin 7 puncte.
La nivelul județului Caraș-Severin au fost depuse 9 contestații de către candidații care au susținut proba de interviu. Dintre acestea, ca urmare a reevaluării probei de interviu, 4 contestații au fost admise, iar 5 contestații au fost respinse.

ConcursulPotrivit calendarului oficial publicat de către Ministerul Educației, pe data de 13 decembrie 2021 candidații declarați admiși pentru mai multe funcții sau unități de învățământ pentru care au susținut proba de interviu și-au exprimat opțiunea/ alegerea pentru una dintre funcțiile pentru care au fost declarați admiși, urmând ca pe data de 17 decembrie 2021 să fie validate rezultatele finale și, ulterior, să fie emise deciziile de numire pe funcțiile de conducere.

Citește și: Directorii de școli, la concurs

Afișarea rezultatelor finale se va realiza prin anonimizarea datelor cu caracter personal, în baza unui cod unic comunicat fiecărui candidat. Măsura este în acord cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE, precum și cu solicitarea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

foto: edupedu.ro

Din aceeași categorie

Stați conectați

971FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: