A plecat la plimbare cu mașina… Nu avea permis și a acroșat un polițist!

0
2
Duminica a fost o zi plină pentru bocșeni. A fost ziua în care și-au ales nou primar al orașului Bocșa. În localitatea cărășană au fost în misiune peste 85 de polițiști, jandarmi și alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

Pe lângă evenimentele generate de reclamații hilare privind potențialele infracțiuni legate de procesul electoral, pe strada Măgura a avut loc un eveniment rutier. În jurul orei 22.35, un bărbat de 33 de ani din Bocșa s-a urcat la volan și a acroșat cu autoturismul un polițist aflat în timpul serviciului, în dispozitivul de menținere a ordinii publice la o secție de votare.

Citește și: Un „șofer” beat și fără permis a vrut neapărat să conducă autoturismul ziua în amiaza mare!

Șoferul nu era băut, dar a acroșat un polițist

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul de 33 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Din fericire, polițistul nu a suferit vătămări corporale și nu a fost necesară intervenția personalului medical.
Bărbatul de 33 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.
Acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției pentru luarea măsurilor legale.

Reținut pentru conducere fără permis

Având în vedere numărul mare de persoane care s-a adunat la fața locului, polițiștii și jandarmii au intervenit, restabilind ordinea și liniștea publică.
„În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. A fost informat procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița”, a precizat inspector principal Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Caraș-Severin.

Lasă un răspuns