330,93 mii lei pentru Spitalul Județean de Urgență Reșița!

330,93 mii lei pentru Spitalul Județean de Urgență Reșița!
330,93 mii lei pentru Spitalul Județean de Urgență Reșița! Ședință fructuoasă la Consiliul-Județean: Liderul grupului liberal, Mircea Teodorescu, a reușit să treacă la vot suma de 330,93 mii lei ; extrem de importantă pentru achitarea unor facturi restante la utilități; raportate la arierate pentru Spitalul Județean de Urgență Reșița!
Ultima zi de primăvară a lui 2022 s-a bucurat de o ședință a consilierilor județeni, condusă de președintele Romeo Dunca; fără multe ‘’descărcări nervoase’’ din partea opoziției, mai degrabă mici interpelări care să confirme prezența unora dintre cei vizați în sală.
Cu alte cuvinte, am putut aprecia și o solidaritate politică în folosul cetățenilor care așteaptă din partea lor fapte și mai puține alocuțiuni sterile.
Cel mai important subiect al ședinței a fost inițiativa consilierilor județeni ai PNL Caraș-Severin; care au reușit să supună votării un amendament la Proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al Județului Caraș-Severin; pe anul 2022, cuprins pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Județean de astăzi, 31 mai.
Inițiativa aparține liderului grupului de consilieri județeni PNL, Mircea Teodorescu și a fost determinată de situația financiară dificilă a Spitalului Județean de Urgență Reșița; și de faptul că la momentul actual SJUR figurează cu arierate în sumă totală de 15.265, 90 mii lei la data de 27.04.2022.

Citește și : Marcel Vela: La Mulți Ani PNL! 147 de ani de liberalism

Astfel, liberalul Mircea Teodorescu, prin susținerea colegilor săi de partid, a reușit să treacă la vot suma de 330,93 mii lei ; extrem de importantă pentru achitarea unor facturi restante la utilități, raportate la arierate.
Trecând de toate cutumele pentru a intra în legalitate , inițiativa este o dovadă în plus că politica PNL este pentru oameni, că aleșii județeni liberali au trecut cu eleganță peste dispute politice atunci când este vorba de sănătatea oamenilor.
De altfel, președintele Romeo Dunca s-a declarat deschis oricărei inițiative ce respectă litera legii, fie din partea PNL fie din partea opoziției și, care vine în sprijinul calității vieții populației.
Astăzi, liberalii au dovedit că binele nu are culoare politică, nu ține seamă de diverse adversități, determinând opoziția să-și amintească că a primit votul conjudețenilor noștri pentru a lucra în folosul lor și nu pentru imaginea personală.

Lasă un răspuns