Ziua Mondială a Mediului Înconjurător marcată prin acțiuni de ecologizare de către TNL Caraș Severin

Ziua Mondială a Mediului Înconjurător marcată prin acțiuni de ecologizare de către TNL Caraș Severin
Ziua Mondială a Mediului Înconjurător este sărbătorită pe 5 iunie, în fiecare an, începând cu 1972. Anul acesta se împlinesc 50 de ani de când Adunarea Generală ONU a instituit această zi. Pentru a face oamenii din întreaga lume mai atenți la și mai responsabili față de mediul înconjurător și (bună)starea acestuia.

Tineretul liberal cărășean, în frunte cu Andra Stroe, au organizat  o acțiune de ecologizare în Poiana Mărului, una dintre cele mai frumoase zone turistice din Caraș-Severin. Au strâns zeci de saci cu gunoaie. ”E un semnal de alarmă important pentru fiecare dintre noi. Grija pentru mediu e vitală!!”, a declarat doamna Andra Stroe președintele TNL Caraș Severin.

Citește și: „Din inimă pentru România”

Ziua Mondială

”Le mulțumesc tare colegilor mei pentru implicare și energie. Împreună punem lucrurile în mișcare! Tineretul Național Liberal desfășoară astăzi, la 50 de ani de când statele lumii sărbătoresc grija pentru mediu, o campanie de ecologizare în toate județele din România. Felicitări, Mara Mareş pentru inițiațivă și tuturor celor care au înțeles cât de important este să fim responsabili cu mediul înconjurător!”, a postat Andra Stroe pe pagina de Facebook .   

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: