17.7 C
Reșița
marți, mai 17, 2022

Vești excelente pentru iubitorii sportului alb

Vești bune în ultima zi liberă din această minivacanță.
Ziua Unirii e de bun augur pentru cei care iubesc sporturile de iarnă. Astăzi, 24 ianuarie, se deschide mult dorita pârtie Semenic – Văliug. Pârtia are o lungime de 5.6 km, este de dificultate medie și coboară de la Muntele Semenic, până în Văliug, la Ponton Casa Baraj. Returul în stațiunea Semenic se face cu 2 autobuze care vor circula din jumătate în jumătate de oră.

Acestea vor funcționa pe principiul ”primul venit, primul servit”. Plecarea autobuzelor se face din parcarea Ponton Casa Baraj, aflată in curba de dinainte de pârtia de schi. Intervalul de lucru este 09:30 – 16:30. Această metodă de transport este una temporară, până când va fi pusă in funcțiune gondola, iar Muntele Semenic va deveni un domeniu schiabil.

Vești - munte Semenic

Citește și: Vești bune din partea municipalității reșițene: Dezvoltarea Domeniului Schiabil Semenic, cuprins în programul de investiții pe 2021

Schiorii sunt rugați să fie responsabili. Trebuie să fie atenți la orientare, condițiile meteo și tehnica de schi. Fiecare schior face coborârea pe proprie răspundere. Pârtia nu este supravegheata de nicio echipă Salvamont.

Banatul Montan (facebook)

Din aceeași categorie

Stați conectați

971FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: