Ungur lasă Ministerul Dezvoltării pentru Consiliul Județean! Surdu îi ia locul în minister

Ungur lasă Ministerul Dezvoltării pentru Consiliul Județean! Surdu îi ia locul în minister

Cu o activitate intensă la Ministerul Dezvoltării, liberalul Andrei Ungur părăsește ministerul pentru a-i da o mână de ajutor lui Romeo Dunca la Consiliul Județean.

Schimbări la nivel de reprezentare pentru Caraș-Severin în Guvernul Românie. Premierul Cîțu l-a eliberat pe Andrei Ungur  din funcția de secretar de stat în Ministerul Dezvoltări. La solicitarea conducerii Consiliului Județean și a președintelui Romeo Dunca, Andrei Ungur a acceptat să revină în Banatul de Munte și să îndeplinească începând de săptămâna viitoare funcția de Administrator Public al județului Caraș-Severin.

În această seară au fost publicate in Monitorul Oficial al Românei nr. 841 – Deciziile 416 și 417 ale Prim-Ministrului României cu privire la eliberarea din funcția de Secretar de Stat la Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației a domnului Andrei Vasile Ungur, respectiv numirea pe aceeași funcție a domnului Daniel George Surdu.  Filiala PNL Caraș-Severin mulțumește domnului Secretar de Stat Andrei Ungur pentru activitatea desfășurată in ultimii doi ani la MDLPA, cât și pentru sprijinul acordat dezvoltării județului Caraș-Severin”, este anunțul făcut de filiala PNL Caraș-Severin.

Locul lui Andrei Ungur va fi luat de Daniel Surdu, consilier județean din partea PNL.

Îi urăm mult succes domnului Secretar de Stat Daniel Surdu în noua sa calitate de membru al Guvernului României”, îi transmit colegii liberali.

Citește și: Andrei Ungur: „Au fost alocate 6,04 milioane lei județului Caraș-Severin pentru înlăturarea efectelor calamităților naturale”

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: