Un tânăr de 22 de ani a scăpat ca prin minune în urma unui accident violent

0
3

Un accident de circulație violent s-a produs aseară pe șoseaua ce leagă Reșița de Timișoara la o intersecție de la ieșirea din localitatea Berzovia.

Un autoturism ce rula dinspre Timișoara spre Reșița, la volanul căreia se afla un tânăr de 22 de ani și care circulă cu mare viteză, nu s-a asigurat corespunzător și la ieșirea din localitatea Berzovia a lovit un alt autoturism în care se aflau 3 persoane și care se angajase regulamentar în schimbarea direcţiei de mers.

Autoturismul care a provocat accidental a ricoşat într-un cap de pod pe care l-a rupt și a zburat câțiva metri într-o râpă din marginea drumului. Impactul cu capul de pod a fost așa de puternic încât puntea din față cu tot cu roţi și motorul autoturismului au fost smulse și aruncate la câțiva metri de botul mașinii.

La fața locului au sosit mai multe echipaje de la Ambulanță, Poliție și Pompieri. Toate cele patru persoane implicate în accident au fost transportate la spital. Pompierii militari au reușit să elimine posibilitatea izbucnirii unui incendiu.

foto: infocs.ro

Citește și: Tragedie pe DN 6! 4 morți în urma unui accident teribil

Lasă un răspuns