Un șofer a murit la volan după ce a lovit un cap de pod

Un șofer a murit la volan după ce a lovit un cap de pod
Un șofer a murit la volan după ce a lovit un cap de pod. În această după-amiază au avut loc două accidente pe șoselele județului. Primul a avut loc pe DN 58B, la intersecția cu DC 83A. Accidentul rutier s-a soldat cu vătămarea corporală a 4 persoane. Dintre acestea, 3 sunt minori.

O femeie de 21 de ani, din Măureni, a condus un autoturism, pe DN 58B, din direcția Timișoara-Reșita. A intenționat să vireze pe DC 83A- Șoșdea și a pierdut controlul volanului. A ajuns cu autoturismul într-un stâlp de electricitate aflat în partea dreaptă a drumului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a celor 4 persoane, pasagera dreapta față și 3 minori. Toți au fost preluați de echipajele medicale și transportați la spital pentru efectuarea de investigații și acordarea de îngrijiri medicale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Citește și: Un tânăr motociclist de 19 ani a fost accidentat de un șofer băut la volan
Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
Un șofer a decedat într-un accident

În această după-amiază, pe DN 58B, la ieșire din localitatea Gherteniș spre Măureni, s-a produs un accident rutier, soldat cu decesul conducătorului auto.

În timp ce un bărbat de 38 de ani, din județul Timiș, conducea un autoturism din direcția Reșița-Timișoara, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul direcției de mers. Mașina a părăsit partea carosabilă și a intrat cu autoturismul într-un cap de pod.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto care se afla singur în mașină. Echipajul medical sosit la fața locului a declarat din păcate decesul șoferului.

foto articol: IPJ Caraș-Severin (facebook)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: