11.1 C
Reșița
marți, mai 18, 2021

Un act de dreptate administrativă…Liberalul Petru Cărăbaș a fost ales viceprimarul comunei Constantin Daicoviciu

Astăzi a avut loc ședința Consiliului Local al comunei Constantin Daicoviciu pentru alegerea noului viceprimar, decizie tărăgănată de primarul PSD de la alegeri până în prezent, sfidând jumătate de an atât legea, cât și opțiunile alegătorilor.
Cu toată opoziția acestuia, majoritatea formată din șase consilieri locali, a votat astăzi ce prevede legea și ce este normal pentru o localitate, ceilalți aleși locali PSD alegând să boicoteze ședința, iar consilierul PMP să se abțină de la vot.
Astfel, s-a votat Petru Cărăbaș – consilier local PNL, ca nou Viceprimar al comunei, fiind singura propunere făcută în plenul Consiliului Local.

„După alte șase luni de dezastru în administrația publică locală, o nouă majoritate la Constantin Daicoviciu formată din PNL și PRO România va opri abuzurile primarului Daniel Boambeș -PSD, care încă dovedește lună de lună faptul că își tratează comuna ca pe propria lui moșie”, este mesajul pe care PNL Caraș-Severin l-a transmis cărășenilor.

Petru Cărăbaș este un tânăr localnic de 43 de ani extrem de activ în comunitatea locală a comunei Constantin Daicoviciu și un om integru care dorește ca localitatea cărășeană pe care o reprezintă să prospere din toate punctele de vedere, administrativ, economic și cultural. 

Din aceeași categorie

Stați conectați

369FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: