11.6 C
Reșița
vineri, octombrie 22, 2021

Târnova, lăsată de izbeliște! Conducerea primăriei, acuzată de nepăsare

Administrației publice locale din Târnova se pare că nu-i pasă de faptul că săptămâna viitoare va începe un nou an școlar. Curtea instituției de învățământ este plină de moloz!

Părinții ai căror copii vor merge la școala din Târnova au tot așteptat ca în această vară curtea unde vor învață copiii să fie igienizată. Sătui să tot aștepte în zadar, mai mulți părinți au demarat o acțiune de igienizare în locația respectivă. Ionuț Barbu, unul dintre sătenii ce a inițiat această acțiune îi „urechează” pe cei de la primărie pentru lipsa de implicare în a rezolva problemele comunității.

Ne-am adunat câțiva oameni și părinți din sat să facem câta curățenie în curtea școlii din sat pentru începerea anului școlar! Curtea este plină de moloz ce a fost depozitat de la Căminul Cultural, pe care îl avem în construcții de câțiva ani. Pe nimeni din conducere Primăriei Târnova nu-i interesează de faptul că elevii din comuna nu mai beneficiază de curtea scoli de ani de zile”, și-a arătat indignarea pe o rețea de socializare, Barbu.

Pe lângă faptul că n-au binevoit să facă curățenie în curtea școlii, cei din primărie nu au pus la dispoziția părinților nici măcar utilajele necesare transportului gunoaielor din incinta instituției de învățământ, sătenii fiind nevoiți să apeleze la oameni de bună credință din comunitate.

Să nu mai vorbim că avem și utilaje ale comunei, dar sunt plecate la ciubuc și sunt parcate de luni întregi pe la sălașele edilul comunei. Pentru comuna nu se poate face nimic cu utilajele, dar pentru primar și unii prieteni se lucrează de zor!”, mai arată Ionuț Barbu.

Citește și: Săracă Târnova bogată!

Nemulțumirile din partea târnovenilor vin și din faptul că la căminul din sat lucrurile nu par să fie mai organizate.

Tot la aceasta lucrare din comuna noastră, mai precis la Căminul Cultural, organizarea de șantier este lăsată de izbeliște, cablu de curent lăsat descoperit și, mai dureros, mantaua de izolație este ruptă  și lăsată printre moloz. Va întreb eu dacă vi se pare un lucru normal ce se întâmplă la noi în sat?”, mai arată Barbu pe rețeaua de socializare.

Într-un final a fost „găsit” și tractorul ce trebuia să fie în curtea școlii și să ușureze munca voluntară a celor prezenți la acțiunea de igienizare.

S-a găsit și tractorul! E la un sălaș și nu mi-am dat seama la cine. Poate știe cineva din sat la cine. După cum pare, tractorul nu lucrează ca buldo la drum, lucrează particular. Pentru cine, vă întreb? Sau l-a luat să probeze balotiera”, îl ironizează pe primarul Fara, Ionuț Barbu.

Din aceeași categorie

Stați conectați

825FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: