-17.3 C
Reșița
marți, ianuarie 25, 2022

Suntem acolo unde merităm. Banatul Montan, – destinația anului 2021.

Suntem acolo unde merităm. Banatul Montan este destinația anului 2021 în România! „Destinația anului 2021 în România” este un proiect de promovare a turismului românesc realizat de televiziunea Prima TV și platforma www.destinatiaanului.ro.  Banatul Montan a fost una dintre destinațiile calificate în finală și a fost cea mai votată destinație. Frumusețea unică a județului Caraș-Severin s-a impus în fața Deltei Dunării, Brăilei, Iașiului, Țării Maramureșului sau a Oradei.

”Câștigarea acestui titlu este un motiv de mare bucurie pentru noi, o confirmare a faptului că Banatul de Munte are extrem de multe de oferit turiștilor români și nu numai”, mărturisește primarul municipiului Reșița, Ioan Popa, pe pagina sa de facebook.

În același timp este și o mare responsabilitate pe care trebuie să ne-o asumăm noi, cei care locuim și operăm aici, fie că este vorba de Clisura Dunării, Herculane, Valea Almăjului, Valea Carașului, Valea Nerei, zona apelor termale de la Oravița, Semenic, Muntele Mic ori Țarcu, iar exemplele de destinații turistice locale pot continua.

Citește și: Marcel Vela promovează Banatul Montan!

Drumul nostru nu se oprește aici, doar pentru că natura a fost generoasă cu noi.
”Trebuie să fim ospitalieri și să arătăm că merităm acest titlu”, mai spune Ioan Popa.

sursa: Ioan Popa (facebook)

Din aceeași categorie

Stați conectați

971FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: