11.6 C
Reșița
vineri, octombrie 22, 2021

Școlile de agenți de poliție își deschid porțile!

Școlile de agenți de poliție își așteaptă candidații din această toamnă. În perioada septembrie – octombrie 2021, va avea loc concursul de admitere în unităţile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne. Persoanele interesate pot trimite cererile-tip de înscriere, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unității de recrutare. Termenul de înscriere este până la data de 14 septembrie. Cererile de înscriere se pot depune inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.
Sunt disponibile 1.292 de locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” – Câmpina și 300 de locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” – Cluj-Napoca.
Serviciile de resurse umane din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (D.G.P.M.B) și inspectoratelor de poliţie județene (I.P.J) realizează recrutarea și selecția candidaţilor pentru admiterea la următoarele unități de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne. 
Acestea sunt Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” și Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” (atât pentru locurile proprii, cât şi pentru locurile altor beneficiari), precum și Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” (în situaţia în care candidaţii nu au domiciliul într-un judeţ limitrof frontierei de stat).

Candidații se pot înscrie la o sigură unitate de învățământ postliceal.

Calendarul admiterii

Calendarul activităților de recrutare și selecție a candidaților este următorul:
depunerea cererii tip de înscriere: în perioada 02 – 14 septembrie 2021;
constituirea dosarelor de recrutare: până la data de 22 septembrie 2021;
transmiterea tabelelor nominale ale candidaților la unitățile de învățământ: până la data de 27 septembrie 2021
transmiterea dosarelor de recrutare ale candidaților exceptați de la proba de verificare a cunoștințelor la unitatea de învățământ pentru care au optat: până la data de 27 septembrie 2021
susținerea probei de evaluare a performanței fizice: în perioada 29 septembrie – 05 octombrie 2021;
susținerea probei de verificare a cunoștințelor: 09 octombrie 2021;
examinarea medicală: în perioada 11 – 31 octombrie 2021;
afișarea rezultatelor finale: până la data de 03 noiembrie 2021.

Lista cu unitățile de recrutare se regăsește aici:

Din aceeași categorie

Stați conectați

825FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: