22.7 C
Reșița
duminică, iulie 3, 2022

S-a sunat „adunarea” la rosso-neri!

S-a sunat „adunarea” în Valea Domanului! Vacanța de iarnă a jucătorilor de la CSM Reșița s-a încheiat ieri la ora 15,00. 24 de jucători s-au întrunit sub comanda lui Ștefan Grigorie și a lui Daniel Șandru.
Micu, Zimermann, Mereu – portari;
Bărboianu, Rimovecz, Avram, V. Munteanu, Ciubotaru, Fota, Ardei, Sima, B. Szijj, Manolache (Petrolul Ploiești) – fundași;
Cioinac, Vasluian, Jorza, Breșneni, Cristea, Mura, Veka– mijlocași;
Drăghiceanu, Aboubakar, Velcotă, Negru  – atacanți.

Au lipsit motivat Mediop (învoit) și Pedro Henrique. Atacantul brazilian a fost depistat pozitiv la coronavirus pe aeroport, după vizita acasă la Jequie. Nici Dan Alexa nu a fost prezent la întrunire, fiind în ultima zi de carantină după o minivacanță în Dubai. Antrenorul reșițean nu a fost depistat pozitiv, dar s-a supus rigorilor legislative de a sta în carantină după sosirea în țară.

Căpitanul Petrolului Ploiești a optat pentru CSM Reșița

La întrunirea rosso-nerilor a luat parte și noua achizițe, fundașul Antonio Ștefăniță Manolache. Acesta este născut pe 30 ianuarie 2000, la Jilavele. Este fundaș central, dar poate le fel de bine să evolueze și pe flancul stâng sau la închidere. Manolache este familiarizat cu fotbalul din Banat, pentru că a evoluat la Centrul Național de Pregătire Timișoara și ACS Poli Timișoara. Fotbalul l-a început în comuna natală de lângă Urziceni, la Înfrățirea Jilavele. De aici a ajuns la juniorii Petrolului Ploiești și mai apoi la CNP Timișoara.

S-a sunat - Manolache
foto: miruna mihancea

În august 2017 a ajuns în Olanda, la FC Emmen, prin intermediul lui Ștefan Nanu. A urmat un scurt periplu la FC Twente și mai apoi la juniorii lui FC Groningen U17 și U19. În ianuarie 2019 a revenit acasă la ACS Poli Timișoara, de unde a plecat în vară la Petrolul Ploiești. Manolache vine împrumut la CSM Reșița, din postura de căpitan de echipă al petroliștilor.

S-a sunat
foto: csm resita
Programul de pregătire

Programul de pregătire se va desfășura pe două componente. Prima perioadă va avea loc la arena proprie. Va cuprinde readaptarea la efort și vizita medicală. A doua parte a pregătirii se va desfășura în Antalya, timp de zece zile, cu începere pe 11 februarie.
Până atunci, CSM Reșița va disputa și două partide amicale în Valea Domanului, cu Phoenix Buziaș (24 ianuarie) și Politehnica Timișoara (5 februarie).

S-a sunat - Manolache
foto: miruna mihancea

Până în prezent, CSM Reșița s-a despărțit de patru jucători: David Stăiculescu, Andrei Iana, Cătălin Ion şi Claudiu Matiş.

S-a sunat - Dan Alexa
foto: gazetadecarasseverin

„Încercăm să reziliem cu jucătorii care nu neapărat că nu au fost de nivelul echipei, dar pentru liga a 2-a cred că o să găsim jucători mai buni. Trebuie să dăm o șansă jucătorilor tineri. A apărut Rimovecz, Negru, acum și Ardei, un alt jucător de perspectivă. O să mai luăm alți doi juniori. Mereu am luat jucători de perspectivă de la juniorii lui Leo Doană și Dan Boltașiu. La ora actuală însă nu sunt pregătiți să facă pasul către seniori. Au nevoie de o perioadă de tranziție. Trebuie dați împrumut la alte echipe să aibe meciuri în picioare. Un plus la academie este aducerea lui Călin Cheregi”, a spus Dan Alexa.

sursa foto articol: miruna mihancea

Din aceeași categorie

Stați conectați

971FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: