11.1 C
Reșița
marți, mai 18, 2021

Rosso-nerii s-au impus în fața aviatorilor de la Bacău! Greul abia acum începe!

Liga a 2-a, play-out, etapa a 2-a

AEROSTAR BACĂU – CSM REȘIȚA 0-2 (0-1)
Stadion: Aerostar (Bacău);
Arbitri: Rareș George Vidican (Satu Mare) – Radu Despa (Baia Mare) și Marius Bălan (Dej);
Arbitru Rezervă: Dorin Burloiu (Galaţi);
Delegat de joc: Stan Prodan (Alexandria)
Observator de arbitri: Bogdan Zanfirescu (Botoşani)

Aerostar Bacău (antrenor: Mihai Ionescu): L. Cebotari – Andr. Alecsandru (70, Gavrilă), C. Ardei, I. Chirilă, D. Mureșan, Al. Zaharia, Oteliță (59, H. Ilie), P. Popescu, Danale, D. Burlacu, Ct. Vraciu (cpt.)
Pe bancă: Petrișor – Bobaru, D. Munteanu, A. Bobârnac, Al. Popescu, D. Tofan, Belciu

CSM Reșița (antrenor: Adrian Falub): Cobrea – L. Acka (70, C. Lungu), Dumitraș, Sălcianu, Al. Sima – Breșneni (cpt.), Danci – Al. Dulca (81, Szijj), L. Buș, Chera (64, Dat) – Visnakovs (64, Astafei).
Pe bancă: Zimmermann – Matiș, N. Popescu, Ad. Ilie, Brînzan.

În etapa a 2-a a play-outului, seria B, CSM Reșița a reușit să se impună la Aerostar, la un ecart de două goluri. Rosso-nerii au domniat partida cu aviatorii moldoveni pregătiți de antrenorul Mihai Ionescu și au avut cu ocazii bune ale lui Breșneni (30 și 32), Visnakovs și Chera. Primul gol al victoriei reșițene a fost opera atacantului Eduard Visnakovs, care a finalizat cu un șut de la 12 metri bară-gol în dreapta portarului Cebotari după un corner executat de pe stânga a lui Buș. Bogdan Szijj a înscris la ultima faza a meciului finalizând un contraatac prelungit al coechipierilor rosso-nero.Prin această victorie, CSM Reșița a reușit să se mențină în lupta pentru evitarea retrogradării directe, a acumulat 22 de puncte și este ocupanta locului 6 din 7 echipe participante în play-out, la un ecart de un punct de Unirea Slobozia.

sursa foto: CSM Resita (facebook).

Din aceeași categorie

Stați conectați

369FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: