11.1 C
Reșița
marți, mai 18, 2021

Reșița prinde viață prin flori! 20.000! – Acesta este numărul de flori cu care va fi împodobit Centrul Civic cu ocazia expoziției de flori SpringTime, un eveniment aflat la prima ediție.

Primăria și Consiliul Local Reșița organizează în perioada 16 aprilie – 2 mai 2021 SPRINGTIME, o expoziție de flori, concerte și spectacole stradale. Evenimentul e marcat de celebrarea, in acest an, a 250 de foc nestins la Reșița.Ornamentele florale expuse sunt concepute prin munca angajaților de la Direcția de Întreținere a primăriei cu sprijinul și touch-ul personal al designerului floral Bianca Negrea, impreună cu echipa ei.
”Chiar dacă vremea frumoasă se lasă așteptată, dorința noastră este de a readuce optimismul și voia bună în orașul nostru, astfel că, Primăria și Consiliul Local Reșița organizează în perioada 16 aprilie – 2 mai 2021 expoziția de flori SPRINGTIME, un eveniment care, spun reprezentantii municipalității, va aduce un plus de culoare și eleganță Centrului Civic. Pentru că anul acesta celebrăm industria reșițeană, tema aleasă pentru prima ediție a expoziției este ”250 de ani de foc nestins”. Cu această ocazie, centrul va fi decorat cu aranjamente florale ce reprezintă emblematicele furnale inaugurate în anul 1771 și alte elemente esențiale pentru industria reșițeană.
Structurile expuse în cadrul evenimentului sunt realizate de colegi din cadrul Direcției de întreținere a primăriei, iar ornamentele sunt concepute și executate de designerul floral Bianca Negrea – o reșițeancă ce a reușit să își creeze un renume național prin creațiile sale, precizează reprezentanții Primăriei Reşiţa pe pagina de facebook.

Din aceeași categorie

Stați conectați

369FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: