-17.3 C
Reșița
marți, ianuarie 25, 2022

Proiectul ViaTransilvanica pe drumul cel bun

ViaTransilvanica promovează natura, istoria și multicuralitatea Transilvaniei pe un drum lung de 950 de kilometri. 

”Județul nostru merită un asemenea proiect”, e de părere primarul Reșiței, Ioan Popa. Acesta a participat recent la o întâlnire alături de echipa Tășuleasa Social și de toți partenerii care s-au înhămat la același drum. Toți cei care și-au asumat ca proiectul ViaTransilvanica să devină realitate.

ViaTransilvanica
Ioan Popa – ViaTransilvanica
Ioan Popa: „În Banatul de Munte orice  poate fi realizat dacă lucrăm împreună”

Popa consideră că de o astfel de oportunitate trebuie să profităm la maxim.
Astfel, bucata noastră din acest proiect a devenit cea mai lungă de pe întreg traseul. 256 de km de TerraBanatica s-au finalizat prin munca și dăruirea tuturor actorilor locali: instituții, ong-uri, firme private, voluntari.

Citește și: 32 de borne din andezit, sculptate în campusul Tășuleasa au ajuns la Reșița

ViaTransilvanica
ViaTransilvanica

”Este un moment în care putem fi mândri, pentru că am demonstrat împreună, indiferent de culoare politică sau alte diferențe, că în Banatul de Munte orice poate fi realizat dacă lucrăm împreună”, spune edilul reșițean.

ViaTransilvanica

ViaTransilvanica a demonstrat că se poate și este o oportunitate uriașă pentru dezvoltarea turistică despre care se vorbește de atâta timp. Acest proiect, împreună cu altele ce sunt în curs de implementare, vor aduce Banatul de Munte acolo unde îi este locul, printre cele mai căutate destinații turistice din România și nu numai.

sursa foto: Ioan Popa (facebook)

Din aceeași categorie

Stați conectați

971FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: