11.1 C
Reșița
marți, mai 18, 2021

Progresul Ezeriș la două minute ”distanță” de un egal pe terenul campioanei!

În cadrul ultimei etape a ligii a 3, seria 8-a, Progresul Ezeriș a evoluat în deplasare la Lipova unde a făcut o figură foarte frumoasă, chiar dacă nu s-a întors cu cele trei puncte așa cum iși dorea președintele Cristian Șodâncă.

Șoimii Lipova – Progresul Ezeriș 2-1 (1-0)
Au marcat: 1-0: Dragan PAULEVICI (22); 1-1: Victor LOLEA (48); 2-1: David POP (88).
Arbitri: Mihail Sebastian Lastun (Râmnicu Vâlcea) – Barna Tamas Biro (Cernat – Covasna), Hunor Bela Recsenyedi (Sfântu Gheorghe).
Observator de arbitri: Zaharia Ciev (Timişoara).
Delegat de joc FRF: Ioan Papp (Carei)

Șoimii Lipova (antrenor Flavius Sabău): Iliescu – Nagy, Bercu, A. Popa, Filimon – Vlad, Salhi, Gavrilă, Gherasim – Simedru, Paulevici.
Pe bancă: Buta – Stoin, Ciubăncan, Hețegan, Trip, An. Rusu, Pop.

Progresul Ezeriș (antrenor Dorian Arbănaș): Birăescu (46, Spînu) – Dalea, Plută, Rimovecz, Mărgan (76, Petruț) – Drăgoi, Giurică – Jinga, Lolea (76, Marius Musteța), Marian Musteța – Străin (87, Secula).
Pe bancă: – Takenori.
Cartonaș galben: Musteța Marian.

Golurile. 1-0: Amfitrionii au deschis scorul după o pătrundere a lui Nagy pe flancul drept și a centrat la prima bară pentru Paulevici, carea trimis cu capul în poarta lui Birăescu; 1-1: Cărășenii au egalat în debutul mitanului secund, după un aut executat din jumătatea arădenilor până la Victor Lolea în careu pe flancul stâng, iar tânărul mijlocaș ofensiv s-a impus în fața lui Bercu și a înscris din alunecare, cu un șut pe jos, de la marginea careului mic la colțul lung al porții apărate de Iliescu. 2-1: Golul victoriei arădene a venit pe final de joc după un corner de pe partea dreaptă executat de Trip, înalt în careu, mingea este deviată cu capul până în careul mic la Pop care înscrie cu capul sub bară.

A fost o partidă între două echipe cu obiective diametral opuse, Lipova în aflată în lupta pentru titlu la distanță cu Chișineu Criș, în timp ce Progresul Ezeriș este preocupată mai mult de barajul pentru menținerea în liga a III-a.
A ieșit un joc frumos etalat de ambele părți și chiar dacă amfitrionii pot invoca un plus de vigoare, elevii lui Dorian Arbănaș s-au luptat exemplar și chiar au egalat la unu pe viitorii campioni ai seriei. Ambele echipe au avut și câte o bară prin Dalea (66), respectiv Salhi (86).

 

„Un joc în urma căruia am ieșit cu fruntea sus, dar și cu regretul că nu am reușit mai mult.… din păcate, pentru noi rămâne realitatea crudă a acestui sezon: jocuri bune și foarte bune, dar care au rămas nerăsplătite. Orice înfrângere este greu de digerat, și pentru staff, dar în special pentru jucători, fiindcă sunt tineri, au nevoie de moral. Am văzut cât de greu le-a fost emoțional jucătorilor care au ratat în aceste meciuri, dar dacă progresează și vor juca mai sus, o să-i ajute aceste trăiri. Sunt jucători cu potential, jucători care și la Lipova au jucat de la egal la egal cu campionii seriei. Am avut ocaziile noastre la fel cum si gazdele au avut câteva ocazii, probabil egalul era echitabil însă ăsta e fotbalul. Felicităm echipa din Lipova pentru câștigarea seriei și le dorim multa bafta in drumul lor spre Liga2! Pentru noi rămân importante respectul și aprecierea suporterilor de pe stadioanele unde am jucat, oameni care au apreciat evolutia tinerilor noștrii, dar cel mai mare regret al nostru este că nu am avut parte de sprijin de la nimeni în acest campionat pentru că până la urmă am reprezentat și Caras-Severinul într-o competiție natională, intr-o perioada foarte grea din punct de vedere medical. Ar fi de remarcat si debutul in Liga 3 al tânărului nostru portar Spînu Luis care a jucat foarte bine. Am vrea să transmitem tuturor un Paște liniștit, binecuvântat cu multă lumină sufletească”, a spus Cristian Șodâncă președintele Progresului Ezeriș.

Din aceeași categorie

Stați conectați

369FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: