17.7 C
Reșița
marți, mai 17, 2022

Progresul Ezeriș a intrat în era „Aurului”

Progresul Ezeriș a deschis seria rezultatelor bune a echipelor cărășene din etapa a 12-a, seria 7, din liga a 3-a. Echipa gugulană a confirmat și vineri acasă, evoluția bună de la Pandurii Târgu Jiu din etapa a 11-a.

ACS Progresul Ezeriş – CS Armata Aurul Brad 3-0 (1-0)
12 noiembrie 2021, ora 14:00; Stadion: Municipal (Caransebeş).
Arbitri: Jurcă Tudor Florin – Cășuț Cristian, Mihoc Alina (toți din Arad).
Observator de arbitri: Trancă Ciprian (Timişoara).
Delegat de joc FRF: Rouă Cristian (Bumbeşti Jiu – Gorj).

Au marcat: 1-0: N. Popescu (5); 2-0: Marius Călin (65): 3-0: Hrudei (90+3).

Progresul Ezeriș

Așa s-au înscris golurile pe Municipal…

1-0: Robert Dalea a executat înalt în careu o lovitură liberă de pe flancul drept de la 30 de metri de buturile lui Raț. Fundașul Nicu Popescu a urmărit balonul și a finalizat cu capul de la 8 metri lângă bara din dreapta lui Raț; 2-0: Derbac a trimis o pasă filtrantă la 25 de metri, portarul Raț a ieșit și a degajat la 40 de metri până la Marius Călin. Experimentatul mijlocaș a trimis sub bară pe mijlocul porții, cu un lob în poarta goală. 3-0: Derbac a recuperat un balon pe flancul drept și l-a lansat pe Marian Musteța. Acesta a încheiat cursa solitară cu un șut de la colțul careului mic la rădăcina barei a doua. Balonul a deviat la doi metri în gura porții porții, iar Hrudei a înscris simplu, cu latul.

Progresul Ezeriș

Progresul Ezeriș (antrenor Dorian Arbănaș): Birăescu (cpt.) – Mărgan, N. Popescu, Dalea, Giurică – Kawagoe, Derbac, S. Dumitru (61, Hrudei), Arjocan (61, Marius Musteța) – M. Călin (76, Marian Musteța), Rotariu (89, B. Barbu).
Pe bancă: Spînu.

Aurul Brad (antrenor Ioan Petcu): Raț – Leucian, Șoit, Deak, Prejban (74, R. Filipaș), Talpaș (85, Stănilă) – Pașca, Leaha, Tecsi (cpt.) (74, Dărăban), Danciu (46, Jorza) – I. Filipaș.
Pe bancă: Ilea – Lup, Codrin.

Citește și: Progresul Ezeriș se luptă pentru locul 5! După ce a făcut un egal la Pandurii!

Partida a început practic de la scorul de 1-0 pentru amfitrioni, după reușita din minutul 5. În atare condiții ambele formații ai jucat deschis, elevii lui Arbănaș pentru a-și mări avantajul, iar hunedorenii pentru a echilibra situația. Destinul partidei s-a decis după o oră de joc la eurogolul lui Călin corelat cei drept cu gafa lui Raț. A fost momentul decisiv al partidei, când practic s-a decis victoria Ezerișului. În minutul 74, atacantul Filipaș a introdus balonul în plasă, asistentul Mihoc a semnalizat ofsaid.

Progresul Ezeriș

Dorian Arbănaș: „Am adunat 15 puncte. Exact cât am strâns anul trecut, în tot campionatul!”

„O victorie importantă pentru noi. Am reușit să câștigăm. Terenul este unul greu pentru această perioadă. Nu am avut un meci ușor cu Aurul Brad. Au venit la Caransebeș cu obiectivul de a pleca cu trei puncte. Noi însă am marcat repede. Am controlat destul de clar jocul. Am avut ocazii și noi și Aurul Brad, cu un plus pentru noi. Felicit băieții pentru atitudine! Am adunat 15 puncte, exact cât am avut anul trecut, în tot campionatul. Deci am învățat ceva din experiența campionatului trecut. Sunt în creștere, cu toate că mai avem de muncit la capitolul eficiență. Încercăm și din viitoarea deplasare cu Șimian să luăm cele trei puncte. Vom juca la Severin. De fapt, peste tot unde mergem încercăm să obținem măcar un punct. Am fost mulțumit la acest joc cu Aurul Brad. Am putut trece pe raportul de joc 15 jucători valizi. Știu că este consolare palidă pentru acest nivel. Dar aceasta este cruda realitate. După acest meci cu Aurul Brad, avem unii băieți care s-au resimțit. Trebuie neapărat să-i recuperăm. Să nu mai avem tot timpul, un lot de minimă rezistență. Este una din explicațiile rezultatelor oscilante ” – Dorian Arbănaș.

sursa foto: ACS Progresul Ezeriș (facebook)

Din aceeași categorie

Stați conectați

971FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: