11.1 C
Reșița
marți, mai 18, 2021

Profesorii, învățătorii și educatorii se pot înscrie pe platforma gratuită pentru depistarea elevilor care rămân în urmă. Nu necesită aprobări și este în linie cu programa școlară

Este vorba despre platforma gratuită ALFABETAR ce ajută la depistarea elevilor care rămân în urmă. Printr-un set de teste și alte instrumente de literație, cadrele didactice pot afla nivelul elevilor și găsesc în ALFABETAR instrumente țintite pentru recuperarea decalajelor.

Platforma este creată de profesori și experți în literație, nu necesită aprobări speciale pentru folosirea la clasă și este în linie cu programa școlară, deci nu presupune conținuturi suplimentare. Platforma se va lansa pe 19 mai 2021, iar recent a fost făcut anunțul de lansare. Până atunci, profesorii se pot înscrie în platformă pentru a fi la curent cu noutățile proiectului.

Platforma este disponibilă gratuit pentru orice instituție de învățământ din România. Resursele sunt dezvoltate în acord cu programa școlară, iar instrumentul poate fi folosit pentru ca învățătorii și educatorii să poată genera instant resurse personalizate, gata de folosit la clasă, în timpul orelor de curs. Mai mult, rezultatele obținute sunt evaluate și monitorizate exclusiv de educatorul sau de profesorul de la clasă și nu sunt necesare aprobări suplimentare pentru folosirea acestei platforme.
Mai jos, vă oferim un link către platformă care vă va ajuta să înţelegeţi cum funcţionează:
https://www.facebook.com/watch/live/?v=489950758868979&ref=external

sursa text/foto : edupedu.ro

Din aceeași categorie

Stați conectați

369FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: