Primarul Răzvan Nicolae Otiman: „Vă așteptăm la „Nigeea” de la Vrani”

Primarul Răzvan Nicolae Otiman: „Vă așteptăm la „Nigeea” de la Vrani”
Primarul Răzvan Nicolae Otiman: „Vă așteptăm la Nigeea de la Vrani”. Primăria și Consiliul Local al comunei Vrani organizează „Ruga de la Vrani” cu ocazia sfinților Apostoli Petru și Pavel. Evenimentul tradițional al hramului bisericii Sfinții Apostoli Petru și Pavel se va derula pe durata a două zile, 29 -30 iunie 2022 chiar în centrul comunei.

La „nigee” va participa întreaga comunitate. Se adună laolaltă toți membrii satului împreună cu invitații lor.
Primarul comunei Vrani, Răzvan Nicolae Otiman, invită cu această ocazie oamenii locului, dar și „goștii” să petreacă două zile minunate la „nigeea” satului.

Răzvan Otiman

Răzvan Nicolae Otiman: „Vă așteptăm alături de noi la Ruga de la Vrani”

”Consiliul Local și Primăria Vrani vă invită să petrecem împreună la „Ruga de la Vrani” în 29 și 30 iunie. Vă așteptăm alături de noi! Să vină lumea în număr cât mai mare la sărbătoare comunei. „Nigeea” satului este singurul moment din an în care toți fiii satului vin acasă! Să petrecem împreună alături de renumiții interpreți de muzică populară, Dumitru Teleagă Meka, Ramona Faur, acompaniați de formația „Artist Band”. În a doua zi de Rugă vor urca pe scenă, consacratul Nicu Novac și Alexandra Iacob, alături de formația proprie”, este invitația publică făcută de primarul Răzvan Nicolae Otiman. 

Primarul

În program mai sunt prevăzute și activități cultural – sportive. Este vorba de tradiționalele competiții sportive, „Cupa Generațiilor” și turneul de filc – un joc de cărți cu regulile specifice locului.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: