11.1 C
Reșița
marți, mai 18, 2021

Pregătiri pentru relocarea Grădiniței cu Program Prelungit „Floarea-Soarelui” și Grădiniței cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată” din Reșița

La sediul Inspectoratului Județean Caraș-Severin a vut loc o ședință de lucru având ca scop relocarea Grădiniței cu Program Prelungit „Floarea-Soarelui” și a Grădiniței cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată” din Reșița pentru perioada reabilitării și modernizării clădirilor celor două instituții de învățământ preșcolar. La întâlnirea de lucru au participat, din partea Inspectoratului Județean Caraș-Severin, doamna Lavinia-Carina Pristavu, inspector școlar general și doamna Emilia Modrigan, inspector școlar pentru educație timpurie, iar din partea Primăriei Reșița, doamna Mădălina-Miruna Chiosa, viceprimar, doamna Liliana Dacica, director general al Direcției Generale Învățământ, Cultură, Tineret, Sport și Culte și doamna Lidia-Cosmina Roșian, director executiv Asistență Socială. De asemenea au mai participat directorii instituțiilor de învățământ și reprezentanți C.J.R.A.E. Caraș-Severin.

foto: Primaria Resita (facebook)

Au avut loc discuții pentru identificarea și aprobarea celor mai bune soluții pentru asigurarea activității celor două instituții de învățământ preșcolar în condiții optime în noile locații. Astfel, activitatea celor două grădinițe șe va desfășura, temporar, pe perioada reabilitării clădirilor proprii, în următoarele locații:
– Grădinița cu Program Prelungit „Floarea-Soarelui”: grupele de program prelungit la parterul Corpului C (fosta Școală Gimnazială Nr. 12) al Colegiului Național „Mircea Eliade” din Reșița, situată pe strada Măcinului nr. 3; grupa de program normal în incinta Grădiniței cu Program Normal „Pinochio” din Reșița, situată pe strada Aleea Daliilor nr. 5,
– Grădinița cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată” la parterul Școlii Gimnaziale Nr. 8 din Reșița, situată pe strada Aleea Bazna nr. 2.
Toți factorii implicați se vor asigura să ofere preșcolarilor, în noile locații, un proces instructiv-educativ de calitate, un mediu specific activităților din grădiniță și programul zilnic specific grădinițelor cu program prelungit.

SORIN OȘAN

Din aceeași categorie

Stați conectați

337FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: