Poftiți la expoziția cu vânzare!

0
4
expoziție cu vanzare
expoziție cu vanzare
La Bocșa, în parcarea Penny, se va organiza o frumoasă expoziție cu vânzare a produselor românești în perioada 9 – 11 iulie.
Expoziția cu vânzare este deschisă timp de trei zile în intervalul orar 7,30 – 23,00.

Pe parcursul expoziției, la standurile de prezentare, cetățenii vor avea ocazia să cumpere produse din lapte si carne certificate de Agentia Natională a Zonei Montane si Ministerul Agriculturii si Dezvoltării Rurale, produse de sezon, la preţuri de producător, legume şi fructe produse de localnici din judeţul Caraș-Severin, miere şi produse apicole, cătină, prăjituri de casă, dulciuri și preparate după metodele tradiționale

Citește și: Produse tradiționale, muzică populară și surprize pentru copii pe platoul gării din Oravița

La standurile producătorilor vor fi prezenţi producători, cultivatorii, dar şi legumicultorii din comunele cu tradiţie în domeniu.

Bunătăți pentru toată lumea

Apicultorii vor comercializa pe lângă mierea de albine, o gamă largă de produse apicole certificate de Agenția Natională a Zonei Montane si Ministerul Agriculturii si Dezvoltării Rurale. Amatorii de dulciuri vor găsi la standuri prăjituri de casă. Gurmanzilor li se pregăteşte ceva pe pofta inimiilor: preparate la grătar şi delicatese la ceaun.

expozitia cu vanzare
expozitia cu vanzare
DJ Jivan Laurențiu vă invită la distracție!

În fiecare seara, timp de două ore, se dă start și la distracție. Invitatul special este DJ Jivan Laurențiu, care în intervalul orar 20,00 – 22,00 vă va delecta cu muzică de calitate.

Copii – Poftiți la joacă!

Pe durata întregului eveniment, copii sunt invitați la joacă! Copiii vor fi răsfățații binemeritați ai zilei. Părinții sunt invitați să participe alături de copii la activitățile surpriză recreative care sunt planificate de organizatori. Este un cadou al organizatorilor pentru minunații copii ai Bocșei și nu numai! Vă așteaptă clovnii la joacă, să vă bucurați de baloane și picturi pe față!

Lasă un răspuns