11.1 C
Reșița
marți, mai 18, 2021

Parlamentarii PNL de Caraș-Severin susțin proiectele primăriei Măureni

Primarul comunei Măureni, Brian Filimon, este unul dintre cei mai apreciați edili ai județului Caraș-Severin și un model de eficiență administrativă pentru ceilalți aleși ai comunităților locale cărășene.

Ieri, 27 aprilie 2021, Brian Filimon a făcut un adevărat tur de forță prin Bucureșți la Compania Națională de Investiții, la Ministerul Dezvoltării și chiar la Parlamentul României. În toată această acțiune, tânărul edil a fost susținut în demersurile sale de parlamentarii PNL filiala Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela și deputații Jaro Marșalic și Dumitru Rujan.

Eu și colegii mei ne-am constituit parte suport pentru demersurile pe care domnului primar le face pentru binele comunității locale a comunei Măureni. A fost o vizită de lucru eficientă și vreau să îi asigur, pe toți primariii din județul Caraș Severin că în mine vor găsi mereu un partener deschis dialogului și un coleg pe care se pot baza în găsirea soluțiilor pentru dezvoltarea județului nostru”, a spus Jaro Marșalic, deputatul PNL de Caraș-Severin.

Primarul comunei Măureni a prezentat și motivele care l-au determinat să facă deplasarea la București: „C.N.I…Ministerul Dezvoltării…Palatul Parlamentului !! O zi plină, în București ! Gândesc in perspectivă pentru dezvoltarea comunității și pentru acest lucru este nevoie de multă implicare în echipă și maxim interes! Pe lângă proiectele pe care le finalizăm în următoarea perioadă, ne dorim ca în acest mandat să venim cu alte proiecte frumoase realizate cum ar fi: Grădiniță modernă-Măureni, Parc Modern Șoșdea, Sală de sport Măureni, Curte modernă Grădinița Șoșdea cu loc minunat pentru copilași, Asfaltarea celor 7,6 Km străzi interioare în ambele localități și Măureni și Șoșdea , Parcare zona centrală, extindere cămin cultural, investiții in școli, în sănătate, reabilitare și apoi modernizare drum comunal Măureni-Șoșdea, investiții pentru culte …etc.! Toate aceste proiecte au nevoie de finanțare! Nu venim să facem promisiuni nefondate și de aceea SPUNEM că ne DORIM ca până la finalul mandatului să finalizăm aceste proiecte și pot să spun din suflet că ne luptăm și insistăm pentru ca aceste finanțări să devină cât mai repede viabile și reale! Însă cel mai important este să fim împreună și cu răbdare și credință le vom realiza și vom dezvolta comunitatea așa cum am visat la început!! Vom reveni cu fiecare în parte la momentul investiției!! Le mulțumesc domnilor deputați Dumitru Rujan și Jaro Marsalic pentru că m-au însoțit și primit cu căldură și am mers împreună la aceste instituții!! Ca întotdeauna Președintele PNL- filiala Caraș-Severin, senatorul Ion Marcel Vela a răspuns pozitiv când a venit vorba de comuna Măureni și satul Șoșdea și nu în ultimul rând mulțumesc secretarului de stat Andrei Ungur, prietenul de nădejde de la Ministerul Dezvoltării! Credință și gândire pozitivă într-o Săptămână Sfântă! Doar împreună totul devine posibil!”

Ieri am avut parte de vizita unuia dintre cei mai apreciați primari din Caraș Severin în persoana lui Brian Filimon, primarul care s-a bucurat de încrederea și votul a peste 90% din totalul alegătorilor comunei Măureni. Principalul obiectiv al vizitei a fost dezvoltarea comunității, iar pentru asta am fost împreună la Ministerul Dezvoltării pentru a discuta cele mai bune soluții pentru comunitatea din care face parte”, a precizat deputatul Dumitru Rujan.

Din aceeași categorie

Stați conectați

369FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: