22.7 C
Reșița
duminică, iulie 3, 2022

Noua piață agroalimentară din Oravița va fi inaugurată pe 11 decembrie

Noua piață agroalimentară din Oravița va fi inaugurată la sfârșitul acestei săptămâni printr-un târg de deschidere la care vor participa producători locali, dar și din alte zone ale județului, partenerii sârbi, oficialități locale și județene. Proiectul ”Extinderea rețelei AgriCO în regiunea transfrontalieră Oravița – Bela Crkva (Biserica Albă)” este foarte aproape de final.

Obiectivul principal al proiectului constă în dezvoltarea infrastructurii de utilitate publică prin construirea a două piețe agroalimentare în fiecare din cele două localități partenere – Oravița, respectiv Biserica Albă, pentru a facilita schimbul între producători și a încuraja comerţul transfrontalier între cele două ţări.

Noua piață

Citește și: Noua piață agroalimentară din Oravița, gata pentru deschidere!

Piața amplasată la ieșire din Oravița spre Moldova Nouă se întinde pe o suprafață de 1600 mp și oferă condiții moderne atât comercianților, cât și cumpărătorilor, fiind dotată la cele mai înalte standarde. De asemenea, spaţiile vor fi amenajate astfel încât produsele să fie comercializate în funcţie de sortimente: legume-fructe, carne, lactate.

Noua piață

Proiectul are o valoare de 6,2 milioane lei și este finanțat prin programul Interreg-IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia.

Din aceeași categorie

Stați conectați

971FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: