Natura, un „bun” de care cu toţii trebuie să avem grijă

0
7
natura
Pentru a evita disconfortul termic asociat perioadei de vară, cărăşenii aleg să-și petreacă timpul liber în arealele naturale, de multe ori desfășurând activități de picnic.

Pentru evitarea incendiilor, care pot avea urmări grave asupra mediului și faunei, dar și pentru siguranța cetățenilor, jandarmii montani desfășoară misiuni de informare a turiștilor. Misiunile au ca scop protejarea mediului înconjurător, a faptelor ce constituie contravenție, dar și cuantumul amenzilor. Acestea pot ajunge până la 5000 lei (aprinderea focului în alte locuri decât cele special amenajate).

Natura, un „bun” de care cu toţii trebuie să avem grijă

De asemenea, în multe localități ale județului nostru se desfăşoară în aceste zile o serie de manifestări cultural-artistice. Fie că e vorba de concerte, festivaluri sau rugi tradiționale, jandarmii cărășeni sunt prezenți în zona de desfășurare a acestor evenimente. Asta  pentru a vă putea simți în siguranță atunci când vă bucurați de momentele petrecute împreună cu familia sau prietenii.

Citește și: Jandarmii cărășeni, la datorie, (și) în weekend

Pentru garantarea siguranței copiilor, tinerilor, jandarmii au în atenție 18 astfel de evenimente și o singură recomandare: să vă bucuraţi de timpul petrecut cu cei dragi!

Lasă un răspuns