-17.3 C
Reșița
marți, ianuarie 25, 2022

Momente emoționante la ediția inaugurală a Memorialului „Marius Popescu”

Momente emoționante la ediția inaugurală a Memorialului „Marius Popescu”, care s-a disputat duminică, 12 decembrie 2021, în Sala Polivalentă din Reșița. Organizatorul competiției a fost Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin, în colaborare cu Consiliul Județean. La turneu au participat cinci echipe de juniori U13 ale cluburilor CSM Reșița, ACS Mundo Reșița, ACS Montan Bocșa, ACS Viitorul 2014 Anina și ACS Nera Bozovici. 75 de copii ai Banatului de Munte au onorat prin evoluțiile lor din fața părinților, memoria celui ce a fost Marius Popescu.

Micuții fotbaliști s-au întrecut pe sine, iar elevii lui Călin Cheregi (CSM Reșița), Lucian Popa și Cristian Chitucea (Mundo Reșița), Ioan Badea (Viitorul Anina), Ioan Cocora și Bogdan Bosioc (Montan Bocșa) și Adrian Negru (Nera Bozovici) au oferit un spectacol fotbalistic de excepție, atât ca ambiție cât ca și tehnică individuală.

Momente emoționante

Alături de organizatori a fost și familia regretatului Marius Popescu, doamna Elisabeta, fiica Raluca și ginerele Răzvan.

Momente emoționante Marius Popescu

Câștigători au fost în primul rând copii. Tocmai de aceea s-a decis ca ediția inaugurală să se desfășoare asemeni regulilor aferente competiției U13, fără rezultate sau clasament final. La nivel informativ, pentru statisticile personale s-au înregistrat rezultatele: CSM Reșița – ACS Mundo Reșița 2-3; ACS Viitorul 2014 Anina – ACS Montan Bocșa 1-1; ACS Mundo Reșița – ACS Nera Bozovici 0-3; ACS Montan Bocșa – CSM Reșița 0-4; ACS Viitorul 2014 Anina – ACS Nera Bozovici 0-1; ACS Montan Bocșa – ACS Mundo Reșița 0-11; CSM Reșița – ACS Viitorul 2014 Anina 2-1; ACS Nera Bozovici – ACS Montan Bocșa 13-4; ACS Mundo Reșița – ACS Viitorul 2014 Anina 3-1 și ACS Nera Bozovici – CSM Reșița 3-5.

Momente emoționante Marius Popescu

Mezina competiției a fost ACS Montan Bocșa, acolo unde elevii lui Ion Cocora și Bogdan Bosioc au fost cei mai tineri jucători legitimați ai competiției. Tinerii bocșeni participă în campionatul județean U13 doar de două luni, din septembrie 2021, dar au dovedit că au multă ambiție și potențial.

AJF Caraș-Severin a premiat fiecare echipă participantă, cu un rând de echipament Joma, o cupă şi diplomă. Fiecare copil a primit o pungă cu dulciuri de Crăciun pentru că și ei la rându-i ne-a oferit o după amiază de neuitat.

Citește și: Ediția inaugurală a Memorialului „Marius Popescu” va începe duminică

Momente emoționante Marius Popescu

Raluca, fiica lui nea Marius Popescu a transmit celor prezenți un mesaj extrem de emoționant: „Vă mulțumesc pentru prezență, echipelor pentru participare la ediția inaugurală a memorialului «Marius Popescu», Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin, președintelui Viorel Lolea, prietenul drag al tatălui meu. Tuturor celor care s-au implicat cu sufletul pentru organizarea acestui memorial, celor de la AJF, acolo unde tatăl meu și-a desfășurat activitatea la final de carieră. Vreau să punctez faptul că Marius Popescu, nea Marius cum îl alintau colegii și prietenii, a onorat fotbalul cărășan prin numeroase inițiative, prin fapte, prin promovări până la Liga Națională sau prima divizie cu CSM Reșița. A fost inițiatorul competițiilor de juniori de mare anvergură de la Reșița. Sunt multe de spus în aceste momente și de acolo de sus ne privește cu recunoștință și cu mândrie pentru acest memorial dedicat lui. Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost aici în această seară (nr. duminică) pentru tatăl meu.”

Din aceeași categorie

Stați conectați

971FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: