26.7 C
Reșița
vineri, septembrie 17, 2021

Marcel Vela: „Bunătatea și iubirea sunt cărți de vizită universale care pot face lumea de astăzi mai bună!”

Mesajul a fost transmis de Marcel Vela cu ocazia unui nou început de an școlar. Senatorul cărășean i-a îndemnat pe elevi să se înconjoare de iubire și bunătate.

Marcel Vela a postat pe pagina sa de socializare un mesaj emoționant pentru toți copiii ce vor păși pragul instituțiilor de învățământ. Acesta le-a amintit elevilor importanța familiei și dragostea față de țară.

Voi reprezentați viitorul, iar datoria noastră este aceea de a vă netezi drumul, de a vă învăța ce înseamnă respectul, aprecierea și dragostea. Dincolo de toate lecțiile pe care le veți învăța la școală, vă rog nu uitați, oriunde vă va purta viața, să vă iubiți mereu țara și familia. Acestea sunt cele două rădăcini puternice, care mereu vă vor aduce echilibrul”, este mesajul senatorului liberal.

Marcel Vela a mai amintit pe pagina sa de socializare că a făcut fericiți, alături de câteva persoane inimoase, câteva zeci de copii. Senatorul a vrut ca acest gestul celor inimoși să rămână anonim.

Mă bucur că am fost de folos și cei care mi-ați scris ați primit sau unii veți primi în zilele următoare ce v-ați dorit, acum, la început de an școlar. Le mulțumesc celor care au susținut aceste gesturi simple și umane, dar care au dorit să rămână anonimi. Am încercat să contribuim cu ceva simbolic, dar care va conta, sper eu, la acel viitor luminos pentru cei mici”, a mai scris Marcel Vela pe Facebook.

Citește și: Marcel Vela: „E o chestiune importantă pentru calitatea vieții în Banat!”

 

Din aceeași categorie

Stați conectați

608FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: