17.7 C
Reșița
marți, mai 17, 2022

Liviu Brumar: „Pentru prima dată avem la Berzovia, administrație publică liberală. Acest lucru ne obligă să facem mai mult pentru comunitate”

Liberalii din Berzovia și-au ales liderul care-i va reprezenta și pe viitor de acum alți patru ani. Ieri, a avut loc Adunarea Generală de alegeri a Partidului Național Liberal în cadrul organizației locale Berzovia.

A fost o reconfirmare a faptului că destoinicul Liviu Brumar a demonstrat că este un om politic cu experiență în administrația publică locală și județeană. Un om al locului care este foarte atașat de locurile natale.

Liviu Brumar: „Secretul muncii noastre este încrederea în oameni”

„Sunt berzovian 100% cum se spune la noi în Banat. De 20 de ani sunt liberal convins. De la bun început din 2004 de când am preluat conducerea filialei locale PNL, mi-am propus să contribuim la dezvoltarea comunității locale. În prezent, este pentru prima dată în istoria comunității locale când există administrație publică integral liberă cu primar ales și viceprimar. Este de datoria noastră să ne implicăm foarte activ în viața comunității. Acest lucru ne obligă să facem mai mult pentru comunitate. Le mulțumesc colegilor pentru încredere, care a fost, este și va fi una reciproc valabilă. Colegii știu că sunt un om dedicat echipei și comunității în întregul ei. Secretul muncii noastre este încrederea în oameni, dar mai ales implicarea totală în soluționarea problemelor de orice natură care apar în administrarea vieții cotidiene a comunității comunei Berzovia. În gestionarea reușitei organizației locale PNL Berzovia trebuie să recunosc că a contribuit și experiența dobândită în calitatea mea de consilier județean. Le mulțumesc și colegilor de la județ, care ne-au onorat cu prezența, colegului Ovidiu Rădoi- vicepreședintele Consiliului Județean și Cristian Gâfu, acesta în calitate de membru al Biroului Politic Județean Caraș-Severin și un apropiat a locului. Apreciez faptul că Horia Irimia a fost din nou alături de noi, cei de la Berzovia”, ne-a precizat Liviu Brumar, imediat după reconfirmarea lui în funcția de președinte al PNL Berzovia.

Citește și: Bocșa se pregătește să intre pe mâini bune! Liberalul Perian și-a depus candidatura la Primăria Bocșa flancat de mai marii PNL CS

Cei trei vicepreședinți aleși de organizația locală sunt primarul comunei Berzovia, Mircea Serafin, viceprimarul Cosmin Bold și Mirela Bîte.

Din aceeași categorie

Stați conectați

971FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: