26.7 C
Reșița
vineri, septembrie 17, 2021

Liga a 3-a: Echipele cărășene se întorc cu șapte puncte. Toate obținute în deplasare!

Cele trei reprezentante în liga a 3-a ale Banatului de Munte au avut de disputat astăzi, în etapa a 3-a, doar partide în deplasare. Astfel Voința Lupac s-a deplasat la Pandurii Târgu Jiu, Progresul Ezeriș a avut meci la Aurul Brad și CSM Reșița a reeditat eternul derbi la Jiul Petroșani.

Bilanțul echipelor Banatului de Munte din această etapă este unul pozitiv. CSM Reșița s-a impus încă din prima repriză la Jiul Petroșani, grație reușitelor lui Mediop (14) și Vasluian (40). Progresul Ezeriș a fost eficientă la Aurul Brad și a înscris trei goluri echipei gazdă, asigurându-și și o zestre de alte trei puncte în clasament. Echipa din Lupac s-a întors și ea neînvinsă din deplasarea la Târgu Jiu, după o remiză albă.

Ezerișul a fost de … aur la Brad

Aurul Brad – Progresul Ezeriş 1-3 (0-2)
Au marcat: Danciu (63) – Rusnac (4); Iosif Rotariu (32), Hrudei (90)
Stadion: Aurul din Brad; Arbitri: Ciorbea Robert (Sanpetru – Braşov) – Cantemir Constantin Mihai, Toca Cosmin Gheorghe (ambii Făgăraş – Braşov).
Observator de arbitri: Todea Anghel (Cluj-Napoca – Cluj)
Delegat de joc FRF: Rouă Cristian (Bumbeşti Jiu – Gorj)

ACS Progresul Ezeriș (antrenor Dorian Arbănaș): Birăescu (cpt.) – Mărgan, N. Popescu, Marius Musteța. Dalea (85, Arjocan)– Rusnac (77, Giurică), Ciurea – Derbac, Iosif Rotariu, Marian Musteța – Hrudei.
Pe bancă: Spînu – Dragomir, Secula, Kawagoe, Dumitru, Barbu. Cartonașe galbene: Iosif Rotariu

Așa s-au înscris golurile … Ezerișului

0-1: Primul gol al Ezerișului a fost anunțat practic din startul partidei după atacurile în cascadă ale elevilor lui Dorian Arbănaș. Robert Dalea a executat o lovitură liberă periculoasă scoasă greu de sub bară de portarul Raț. Cornerul executat de același Dalea a fost respins tot … în corner de defensiva gazdă. Golul a venit în urma cornerului executat de Dalea de pe flancul drept, înalt în careu la prima bară. Balonul a fost deviat până la bara a doua la Rusnac care a înscris cu un șut pe jos; 0-2: Gugulanii și-au mărit avantajul după un contraatac pornit de la mijlocul terenului. Balonul a ajuns pe flancul stâng la Marian Musteța care a pătruns în careu paralel cu linia porții a „înșirat” trei adversari și a întors balonul în centrul careului la Iosif Rotariu. Acesta a finalizat cu un șut sub bară pe mijlocul porții. 1-2: 1-3: Cărășenii au închis tabela după un contraatac pornit de la Ciurea. La finalizare s-au regăsit Arjocan la 20 de metri care a trimis o pasă filtrantă în careu pentru Hrudei ușor lateral dreapta. Atacantul din Oțelu Roșu a înscris fără probleme cu un lob superb peste portarul Raț ieșit în întâmpinare.

Citește și: Liga a 3-a: Bilanțul cărășencelor în prima etapă: o victorie, un egal și un eșec!

Cristian Șodâncă: „Pentru moment locul 5 este unul normal. Obiectivul nostru este locul 4”

La finalul jocului, președintele Cristian Șodâncă a precizat: „A fost un joc pe care l-am controlat. Am reușit să marcăm în debut de joc, să majorăm scorul la 2-0, după o fază de toată frumusețea lucrată de Marian Musteța. Și lotul s-a cristalizat odată cu transferul lui Bogdan Barbu de la CSM Reșița, revenirea lui Secula din Italia, precum și revenirile la echipă ale lui Rusnac și Ciurea. Ambii au avut contribuții decisive la golurile noastre. Mă bucură și revenirea lui Giurică după accidentare. De asemenea pentru moment locul 5 este unul normal. Obiectivul nostru este locul 4 din clasament. O clasare firească, normală la lotul pe care-l avem. Sper să ne menținem pe același palier. Odată cu revenirea lui Take, Jula și Călin trebuie să sperăm la mai mult. Bineînțeles că am primit și un gol, la o eroare a defensivei, chiar nu putea fi altfel. Foarte important este că ne regăsim pe plus!”

SERIA 7, etapa 3
sâmbătă, 11 septembrie 2021, ora 17:00
Gilortul Târgu Cărbuneşti – CSM Deva 0-2
Pandurii Târgu Jiu – Voinţa Lupac 0-0
Aurul Brad – Progresul Ezeriş
Viitorul Şimian – Viitorul Pandurii 2 Târgu Jiu 3-0
CSM Jiul Petroşani – CSM Reșița 0-2

Din aceeași categorie

Stați conectați

608FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: