La Anina sunt deschise șantiere de lucru la racordări de apă și canalizare

La Anina sunt deschise șantiere de lucru la racordări de apă și canalizare
La Anina sunt deschise șantiere de lucru la racordări de apă și canalizare. 
Administrația locală din orașului Anina are ca prioritate zero toate diligențele pentru dezvoltarea fostei urbe miniere. 

Primăria Anina are ca obiectiv și realizarea de lucrări care nu fac obiectul accesărilor cu fonduri de co-finanțare europeană, guvernamentală sau județeană. Este vorba de lucrările realizate la racordurile de apă și canalizare în cartierele Orașul Nou, Terezia și Colonia 2 și 3. 

La Anina -Danu Dan

Daniel Danu, viceprimarul cu atribuții de primar al orașului Anina, a precizat:

„Îmbunătățirea condițiilor de trai din orașul Anina ne preocupă permanent. În paralel cu alte proiecte, noi am demarat și lucrări care țin lucrări stringente legate de racordări la apă și canalizări. Acestea sunt lucrări în derulare care se realizează din fonduri ale bugetului nostru local. Este vorba de lucrări la racordurile la conducta de canalizare aferentă străzilor Colonia 2 și Colonia 3. În această zonă au fost montate țevi noi de către Aquacaraș. Administrația noastră a montat căminele pentru racordare la rețea. Beneficiarii acestor lucrări vor fi  aproximativ 100 locuințe din zonă. 

Lucrări la racordurile la conducta de canalizare pe străzile din Orașul Nou, Colonia 2 și 3

La

În cartierul Orașul Nou s-au realizat înlocuiri ale conductei de canalizare. Țevile erau foarte vechi și s-au înlocuit cu altele noi. S-au demarat lucrări de înlocuire a 70 de metri a conductei de canalizare din cartierul Orașul Nou.

La

„Cea mai importantă lucrare, fiind și cea mai amplă dintre cele prezentate,  este cea legată de racordare la rețeaua de apă în cartierul Valea Terezia. Spun asta pentru că este o premieră pentru cartier. Până acum, locuitorii din aceea zonă se alimentau cu apa curentă de la cișmelele din apropiere. Prin racordarea la rețeaua de apă în cartierul Valea Terezia, beneficiarevor fi cele 40 de gospodării din zonă. 

Citește și: Ședință de Consiliul Local eficientă al orașului Anina. Cu 14 proiecte de hotărâre pe ordinea de zi

La

„Reiterez faptul că pentru noi, primăria Anina, prioritare sunt toate aspectele legate îmbunătățiri legate de partea economică, administrativă, în special infrastructură, educație, servicii publice, culturală și sportivă”, a mai spus Daniel Danu, viceprimarul cu atribuții de primar al orașului Anina.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: