13.7 C
Reșița
vineri, octombrie 22, 2021

L-AȚI VĂZUT? ANUNȚAȚI IMEDIAT POLIȚIA!

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unui bărbat de 39 de ani. Acesta a plecat de la domiciliul din localitatea Brebu și nu a mai revenit până în prezent.

La data de 18 mai 2021, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Reșița au fost sesizați de către fratele acestuia despre faptul că la data de 16 mai 2021, VARGA NICOLAE CRISTIAN a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

Mediatizarea cazului s-a efectuat după obținerea acordului de mediatizare

Semnalmente: înălțime 1,60 m, păr negru tuns scurt, ochi căprui, constituție astenică, nebărbierit, prezentând o eczemă pe partea stângă a scalpului.

Citește și: O minoră este dată dispărută! AȚI VĂZUT-O? ANUNȚAȚI IMEDIAT POLIȚIA!

La data plecării purta o geacă de piele de culoare neagră, pantaloni jeans de culoare neagră și cizme din cauciuc de culoare închisă.

De la momentul sesizării au fost efectuate căutări pe raza localității Brebu și a localităților învecinate, în zona gărilor, a unităților spitalicești, a parcurilor de agrement și în alte locuri învecinate localității de domiciliu, fără a fi identificat.

În cursul zilei de astăzi, polițiștii continuă căutările cu sprijinul localnicilor din Brebu

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

Fotografie actualizată din ziua dispariției

Din aceeași categorie

Stați conectați

825FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: