Ion Chisăliță: „Consiliul Județean Caraș-Severin știe ce are de făcut pentru orașul Moldova Nouă”

Cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Caraș-Severin, Ovidiu Rădoi și Marius Isac au fost recent prezenți la Moldova Nouă, la instalarea primarului Ion Chisăliță în fruntea unității administrativ teritoriale al orașului de pe Clisura Dunării. Ovidiu Rădoi și Marius Isac ne-au vorbit despre implicarea forului județean în soluționarea problemelor orașului Moldova Nouă, prima urgență fiind reabilitarea drumurilor județene care asigură conectivitatea orașului Moldova Nouă cu localitatea aparținătoare Moldovița și comuna Cărbunari.

„Conducerea Consiliului Județean va avea grijă de absolut toate localitățile, fie că vorbim de oricare dintre ele, de Moldova Nouă, Caransebeș, Băile Herculane, Reșița și așa mai departe. Dacă este să vorbim strict de Moldova Nouă vom face tot posibilul să rezolvăm cât mai multe probleme și aici mă refer în primul rând la drumuri, așa cum spunea și domnul primar Ion Chisăliță este prima urgență. Este vorba despre legătura rutieră dintre Moldova Nouă și Moldovița, dar și despre tot ceea ce depinde de Consiliul Județean. Este speța bacului și multe altele, dar pot să vă garantez aici că vom ține aproape, ne vom consulta cu dumnealor și tot ceea ce se poate face în viitor se va realiza”, a precizat Ovidiu Rădoi.

La rândul lui, Marius Isac a completat: ”Ca și o completare la referirea drumurilor județene, ceea ce spunea și domnul primar Ion Chisăliță, tronsonul DJ 571 cu intersecție DJ 57, Moldova Nouă – Cărbunari-Sasca Motană-Ciuchici este deja contractat, este în faza de evaluare și în cel mai scurt timp putem să anunțăm mult mai multe detalii. Să știți că ne ocupăm de drumuri și se lucrează pe acest segment”.

Primarul Ion Chisăliță a reiterat faptul că are experiență în gestionarea interacțiunii orașului Moldova Nouă cu forul județean, mai ales că a deținut funcția de consilier județean timp de două mandate!

foto: Ion Chisăliță – primar Moldova Nouă

„În cazul DJ 57 proiectarea începe de la Moldova Nouă exact așa cum mi-a promis domnul președinte și urmează discuțiile cu proiectantul. Eu am fost consilier județean două mandate, iar Consiliul Județean Caraș-Severin știe ce are de făcut pentru orașul Moldova Nouă. Eu vă promit că o să-i provoc permanent cu problemele care trebuie rezolvate în orașul nostru, Domnul vicepreședinte Rădoi a punctat și problema bacului care este una foarte importantă, având în vedere că suntem co-proprietari și bacul va trebui să rezolve problemele pentru care a fost proiectat, cele ale turismului din zonă”, a specificat Ion Chisăliță.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns