15.7 C
Reșița
marți, mai 17, 2022

Începe reabilitarea zonei fostului Bazin 7 Noiembrie

Începe reabilitarea zonei fostului Bazin 7 Noiembrie, anunță reprezentanții Primăriei Reșița. În urma finalizării procedurii de achiziţie publică, a fost semnat contractul de lucrări.
Valoarea totală a serviciilor este de 28.675.610,71 lei cu finanțare prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Firma ce va executa lucrările este S.C CHRIS SKETCH ART SRL, o firmă locală, cu sediul în Reșița. Termenul de execuție a contractului este de 12 luni.
Proiectul de investiții include demolarea construcțiilor existente și realizarea unor clădiri noi (2 corpuri). Acestea vor deservi ca Centru Multifuncțional dedicat activităților artistice, educative, culturale și sociale.
Prin construirea noului centru se dorește regenerarea zonei, aflată în acest moment într-un stadiu de degradare, precum și a întregii zone Mociur.
Începe reabilitarea bazin inot (3)Totodată, proiectul include reabilitarea drumului de acces spre zona Mociur. Asta înseamnă inclusiv a trotuarelor, construcția unei piațete pietonale de 1716 mp, lucrări de reamenajare a spaţiilor urbane din zonele de locuit.
 Citește și: Andrei Ungur: „Zona Urbană Marginalizată Mociur va fi reabilitată prin fonduri europene”
Zona va beneficia și de o parcare cu 30 locuri, vor fi plantați arbori, iar spaţiile verzi vor fi reamenajate.
De utilitățile noii clădiri va beneficia întreaga comunitate.
Începe reabilitarea bazin inot (1)sursa foto: Deschide Resita (facebook)

Din aceeași categorie

Stați conectați

971FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: