26.7 C
Reșița
vineri, septembrie 17, 2021

Începe programul de inițiere în antreprenoriat pentru încurajarea turismului sportiv

Este vorba despre un program care îmbină turismul cu practicarea sportului în Reșița și Caraș-Severin. ”Antreprenoriat în mișcare” este o competiție prin care se dorește susținerea și dezvoltarea spiritului antreprenorial local și a turismului sportiv. Potențiali sau actuali antreprenori din Reșița, Caraș Severin și alte zone sunt încurajați să își extindă sau să dezvolte de la zero o idee de afacere locală, care conectează turismul cu practicarea sportului, în zona Caraș-Severin.

În programul ”Antreprenoriat în mișcare” poate aplica oricine dorește să intre în lumea antreprenoriatului prin lansarea unei idei de business de la zero sau prin dezvoltarea unei afaceri existente în Reșița sau Caraș Severin către turismul sportiv.

Citește și: „Reșița, Orașul Cailor -Putere” – expoziția foto din Valea Domanului

Criteriile definitorii sunt: afacerea pe care doriți să o porniți și care să susțină îmbinarea turismului cu sportul. Pe de altă parte, implementarea ideii de afacere la nivel local, în Reșița sau Caraș-Severin.

Mai multe detalii găsiți accesând linkul: https://antreprenoriatinmiscare.ro/?fbclid=IwAR3hs3yAcTEovCfcwNzNuLjpCBoqrAzkjWmiZZxwqJ77Pq3VIvCqOI-3E0Q

Sursa: Primaria Resita (facebook)

Din aceeași categorie

Stați conectați

608FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: