-17.3 C
Reșița
marți, ianuarie 25, 2022

Încă un pas spre înfrumusețarea Reșitei!

Încă un pas a fost făcut înspre înfrumusețarea municipiului Reșița, prin parteneriatul dintre autoritatea publică locală și Facultatea de Horticultură și Silvicultură din Timişoara.

Săptămâna aceasta a fost semnat un acord de parteneriat între Primăria Reșița și Facultatea de Horticultură și Silvicultură din Timișoara.
În baza acestuia, municipalitate va primi consultanță de specialitate pentru înființarea unei pepiniere de plante lemnoase ornamentale. Acestea vor fi folosite pentru amenajările peisagistice din oraș.
Noua pepinieră va fi amenajată pe un teren în suprafață de 25.000 mp, situat în zona Câlnic. Terenul este pus la dispoziție de Primăria Reșița. Studenții și profesorii Facultății de Horticultură și Sivicultură vor derula în zona aleasă programe de practică.

Citește și: 400 de metri pătrați de culoare!

Proiectul va fi gestionat de Direcția de Întreținere a Patrimoniului, compartimentul de spații verzi, din cadrul Primăriei Reșița, cu angajații proprii.
Urmează ca în martie 2022 să fie plantați primii puieți. Apoi în următorii doi, trei ani, aceștia vor putea fi utilizați la înfrumusețarea orașului.

Din aceeași categorie

Stați conectați

971FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: