11.6 C
Reșița
vineri, octombrie 22, 2021

Inaugurarea primului supermarket din Băile Herculane va avea loc de Zilele Orașului

Primul supermarket din orașul stațiune Băile Herculane va fi deschis oficial pe 8 septembrie, cu ocazia Zilelor Orașului.

Vineri 27 august a fost semnată recepția pentru primul supermarket Penny din orașul Băile Herculane. Este practic finalul fericit al unei perioade de un an de zile. Totul a  început pe 14 august 2020, atunci când Consiliul Local Băile Herculane a aprobat proiectul de hotărâre al planului urbanistic zonal (PUZ) pentru investiția „Construire magazin Penny Market”. Demararea proiectului de construcție a continuat în luna septembrie. La începutul lunii decembrie s-a realizat demolarea clădirilor vechi ce se aflau pe amplasamentul de pe strada Trandafirilor nr. 151 din Băile Herculane.

supermarket Herculane. Miclău„Prin construirea acestui market, locuitorii orașului nu mai trebuie să se deplaseze la magazinele de acest tip din Orșova sau Drobeta Turnu Severin. Asta ca să dau ca exemplu cele mai apropiate locații de orașul nostru. Este un proiect care va aduce beneficii orașului, prin îmbunătățirea comerțului local, crearea de noi locuri de muncă și bineînțeles de noi venituri la bugetul local, Nu mai vorbesc că a schimbat în bine și peisajul locației”, a precizat Cristian Miclău, primarul orașului Băile Herculane.

Citește și: Cristian Miclău: „Echipa din primărie care lucrează pe fonduri europene și-a dovedit eficiența!”
Cristian Miclău: „Încurajăm inițiativa privată”

Primarul orașului Băile Herculane continuă astfel șirul proiectelor de dezvoltare a orașului stațiune. Cristian Miclău este un adept al inițiativei private locale.
„Noi, cei de la primăria din Băile Herculane încurajăm inițiativa privată, cu atât mai mult pe cea locală. Suntem deschiși însă oricărei inițiative private pentru că este în interesul ambelor părți: atât a investitorului cât și a autorității locale. Construirea acestui prim super-market este unul dintre exemple. Trebuie să existe însă întotdeauna buna credință și totul trebuie făcut cu respectarea prevederilor legale, nu cu tertipuri de orice fel. Aviz amatorilor”, a mai precizat primarul orașului Băile Herculane.

 

Din aceeași categorie

Stați conectați

825FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: