Guardia Ultra: „Nu a fost derbi pentru noi”

Guardia Ultra: „Nu a fost derbi pentru noi”
Guardia Ultra: „Nu a fost derbi pentru noi”.. Guardia Ultra a caracterizat cel mai bine partida de sâmbătă din Valea Domanului. CSM Reșița a câștigat partida cu CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu cu un scor categoric de 5-1.

CSM Reșița – CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu 5-1 (3-0)
7 mai 2022. Stadion: Mircea Chivu (Reșița)
Au marcat: Valentin Munteanu (21), Amir Jorza (30), Ion Vasluian (38), Valentin Lazăr (50), Călin Cristea (90+3), respectiv Andrei Trușescu (65)

CSM Reșița (antrenor Dan Alexa): Micu – Sima, Manolache, Dudea, Bărboianu (57, Cioinac) – Vasluian, Breșneni (cpt.) (53, Cristea), Jorza (53, Velcotă), V. Munteanu (82, Negru) – V. Lazăr (71, Mura), Mediop.
Pe bancă: Zimmermann – Rimovecz, Szijj, Ciubotaru.

Pandurii Târgu Jiu (antrenor Mario Găman): Iovincin – I. Moldovan, Jorgen de Almeida, Stancu, Trușescu (cpt.) (68, R. Petre)- Sean Aerts, A. Mensah (82, Obeng), Habet, Lupuleț – Peia (46, Alberto), Georgescu.
Pe bancă: Oprița – Rașoveanu, Stancu, Afrim, Dumitrescu, Savu.

Așa s-au marcat golurile.
1-0. Valentin Munteanu a deschis scorul cu un șut din lovitura liberă directă de la 20 metri ușor lateral dreapta pe lângă zid la colțul lung din stânga portarului Iovincin. 2-0. O combinație între Mediop și Vali Munteanu în careu s-a finalizat cu pasa ultimului în careul mic pentru Jorza care a finalizat cu un un șut pe jos pe centrul porții. 3-0. După o incursiune pe flancul stâng a lui Vali Munteanu, balonul a ajuns la Breșneni care a centrat în careu pentru Vasluian care a înscris cu un un șut pe jos de la bara a doua la colțul scurt al porții gorjene.

Guardia4-0. Valentin Lazăr a înscris primul gol al rosonerilor din repriza a doua, cu un șut din careul mic, bară gol în dreapta portarului, după o pasă a lui Mediop. 4-1. Golul de onoare la gorjenilor a venit după o bâlbă a defensivei amfitrioane la o pasă a lui Sima „acasă” la portarul Micu, iar Trușescu a stat la pândă și a împins mingea-n poartă din careul mic. 5-1. Călin Cristea a închis tabela cu un șut plasat la semi-înălțime din afara careului în stânga portarului Iovincin, după o fază creată de Mediop.

Meci la discreția rosonerilor

Foarte multe nu sunt de spus despre un meci în care CSM Reșița a zburdat pe teren.. Și vorba celor din galeria Reșiței… ”Nu a fost derbi pentru noi…” . Pandurii au evoluat mai bine de o oră în inferioritate numerică, deoarece fundașul Jorgen de Almeida l-a faultat pe Mediop din postura de ultim apărător. Din această fază, CSM Reșița avea să deschidă scorul și s-a scris deja prima filă a unei victorii categorice a elevilor lui Dan Alexa. Aceștia puteau să majoreze scorul la 6-1 dacă ar fi intrat în „ațe” și șutul violent a lui Mura (79) care a întâlnit transversala porții lui Iovincin.

Dan Alexa „Am obținut o victorie pe deplin meritată”

Dan Alexa… „Am întâlnit echipa care ne-a pus cele mai multe probleme în acest campionat. O echipă care acasă a făcut meciuri foarte bune împotriva noastră. Am obținut un punct cu șansă la Târgu Jiu acum două săptămâni. Astăzi că am obținut o victorie pe deplin meritată. Mă bucură și scorul. Cu siguranță că ne-a ajutat și acea eliminare de la începutul jocului, dar cred că a fost corect acordat acel cartonaș roșu. Am avut ritm. Am controlat jocul.

GuardiaEste o victorie fără drept de apel obținută de echipa noastră. Dumbrăvița sau Ghiroda joacă pentru primul loc în cealaltă serie. Sunt două echipe bune, cu jucători care au avut ceva de spus cel puțin la nivelul primelor trei ligi. Noi mai avem meciul cu Deva de acasă, deplasarea de la Lupac, iar apoi barajele care vor conta enorm de mult. Tot ceea ce s-a făcut într-un an nu mai contează la baraj. Vom întâlni reprezentantele județelor Timiș și Arad. Acolo este o serie grea, unde se joacă un fotbal bun.Trebuie să fim foarte atenți. Nu va fi ușor. Legat de situația lotului, Drăghiceanu nu și-a revenit după meciul cu Lupac, iar Aboubacar are ceva probleme”.

Cosmin Stan, spectator de lux in Valea Domanului

Antrenorul echipei CSC Dumbrăvița, Cosmin Stan, a fost unul dintre spectatorii de lux ai partidei din Valea Domanului. În prezent timișenii sunt lideri seriei a 8-a și vor întâlni în meciul de baraj fie pe … CSM. De o fi Reșița sau Deva, duelul dintre Dumbrăvița și CSC Ghiroda va dedice la final. În prezent cele două echipe timișene au acumulate fiecare câte 43 de puncte în clasament.

Guardia De altfel, Cosmin Stan a „întors” serviciul de vineri a lui Dan Alexa, anttrenorul rosonerilor „monitorizând” partida dintre Dumbrăvița și CS Crișul Chișineu Criș. 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: