FC Nera Bogodinț se pregătește de startul în Cupa României – faza națională!

FC Nera Bogodinț se pregătește de startul în Cupa României – faza națională!
FC Nera Bogodinț se pregătește de startul în Cupa României – faza națională! FC Nera Bogodinț este câștigătoarea fazei județene AJF Caraș-Severin „Cupa României”. Echipa activează în Liga a V-a și are finanțare privată asigurată de către un om al locului stabilit în SUA, Flavius Breșneni.

FC Nera Bogodinț este singura echipă de Liga V-a, care are și echipă de juniori înscrisă în campionatul AJF Caraș-Severin. Este vorba de juniorii U9 pregătiți de Tică Stamatoiu. De destinele echipei din Bogodinț, seniori și juiori, se ocupă Andreea Ignat, directorul de imagine și promovare. Antrenorul Ovidiu Băcoi și Alin Pistrilă, delegatul echipei sunt cei care se ocupă strict de echipa de seniori.

În Cupa României, FC Nera Bogodinț face parte din Regiunea 4, alături de reprezentantele județelor Hunedoara și Gorj.

Programul Cupei României regiunea 4

Programul meciurilor este următorul: FC Nera Bogodinț – CSO Turceni, 6 iulie, ora 18,00, FC Gloria Geoagiu – FC Nera Bogodinț, 9 iulie 2022, ora 18,00 și CSO Turceni – FC Gloria Geoagiu, 13 iulie, ora 18,00.
Echipa clasată pe primul loc în această grupă va juca finala regiunii pe teren neutru, pe 16 iulie, ora 17,30, cu câștigătoarea grupei 2, unde vor evolua formațiile din Timiș, Arad și Mehedinți.

FC Nera - Turceni

CSO Turceni este câștigătoarea eventului în campionatele AJF Gorj.
FC Gloria Geoagiu este câștigătoarea Cupei României – faza județeană AJF Hunedoara.

FC Nera

Andreea Ignat: „Suntem un club foarte tânăr care a progresat de la an la an”

Andreea Ignat este singura femeie conducător la vreun club înscris în competițiile AJF Caraș-Severin.
„Această calificare a fost o surpriză plăcută pentru noi. Avem în vedere faptul că suntem un club foarte tânăr fondat în anul 2020. Mă bucură faptul că noi am progresat de la an la an.

Citește și: Cupa României a fost câștigată de FC Nera Bogodinț

Pe partea de juniori U9 am câștigat mai multe cupe organizate pe palierul de vârstă. Cea mai importantă pentru noi este însă Cupa de Iarnă – ediția 2021 AJF Caraș-Severin. La nivel de seniori avem comportări meritorii la nivel de liga a V-a. Totul a fost încununat anul acesta cu câștigarea Cupei României – faza județeană. Vom reprezenta județul Caraș-Severin în fața celor de la Turceni și Geoagiu.”

FC Nera

Este o zonă binecuvântată de bunul Dumnezeu, la Bogodinț, Sasca, Cărbunari, Oravița”

„Despre tragerea la sorți, ce pot să spun? Avem un meci acasă cu echipa din Turceni și o deplasare în Hunedoara la Geoagiu. Intenția noastră este ca prin această performanță să încurajăm dezvoltarea fenomenului fotbalistic în zona noastră, Cheile Nerei. Este o zonă binecuvântată de bunul Dumnezeu, la Bogodinț, Sasca, Cărbunari, Oravița. Mai avem jucători și de la Moldova Nouă și Sichevița.

Din Cupa României nu am făcut un obiectiv în sine. Ne dorim să ajungem cât mai sus conștienți fiind că nu noi o să fim câștigătorii competiției. Glumim serios, pot spune că doar ne străduim… Noi am jucat fiecare meci la victorie. Și cum se spune în fotbal și nu numai, victoriile atrag victorii. Reușita este pentru cei curajoși.”

FC Nera - Cupa

Ne așteaptă partide importante pentru noi și într-un timp relativ scurt, 6 și 9 iulie 2022. Ne dorim cu siguranță să facem o figură frumoasă în Cupa României, mai ales că reprezentăm județul Caraș-Severin.

Pe această cale doresc să mulțumesc domnului președinte AJF Caraș-Severin, Viorel Lolea pentru încurajări și consultanță la toate problemele avute. Este un președinte integru și echidistant. Vreau să le mulțumesc și domnilor de la Competiții pentru sprijin și țin să felicit Comisia Județeană de Arbitri Caraș-Severin pentru că a avut un suflu nou în arbitraj. Cu toții, noi cei din fotbalul cărășan trebuie să avem răbdare și să clădim un fotbal trainic, cărămidă cu cărămidă.”

FC Nera - Cupa

„FC Nera Bogodinț este un exemplu de urmat”

„Fără falsă modestie, consider că FC Nera Bogodinț este un exemplu de urmat. Vreau să le mulțumesc băieților din teren pentru implicare, antrenorului Ovidiu Băcoi și delegatului Alin Pistrilă pentru tot ceea ce fac pentru echipă. La ora actuală este fotbal la Bogodinț, pentru că lui Flavius Breșneni bunul Dumnezeu i-a luminat calea către fotbal, ideea de a investi în fotbalul plaiurilor natale.”

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: