-17.3 C
Reșița
marți, ianuarie 25, 2022

EURES România oferă 443 locuri de muncă în Europa

EURES România oferă 443 locuri de muncă vacante în Europa. Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, cele 443 locuri de muncă vacante în 8 țări ale Comunității Europene.

În Germania sunt 294 locuri de muncă disponibile prin EURES 

Germania oferă cele 294 locuri de muncă pentru mai multe domenii de activitate. Sunt căutați muncitorii în construcții de acoperișuri, maistru în construcții și muncitor în construcții și lucrător în construcții de beton. În industrie sunt cereri pentru sudor, și vopsitor industrial. În industria alimentară sunt la mare căutare tăietor de carne și lucrător în producție, brutarii și măcelarii. În domeniul educațional se caută educatoare.

 

În Spania sunt căutați șoferi de TIR, ingineri IT și cercetătorii științifici

Spania – 69 locuri de muncă pentru: șofer transport internațional, inginer IT și cercetător științific.

În Finlanda cererea este de 47 locuri de muncă pentru: operator procesare carne, operator-confecționer măști sanitare, operator industria lemnului, personal curățenie și tinichigiu.

Citește și: AJOFM Caraș-Severin anunță 119 Locuri de muncă vacante în rețeaua EURES

Estonia oferă 21 locuri de muncă pentru : operator la fabricarea nadei de pescuit și mechanic auto.
Danemarca are nevoie de 7 locuri de muncă pentru : technician de întreținere/service, muncitor in producție/instalare, manager de instalare/montaj și manager de producție.
În Franța se caută 2 locuri de muncă pentru: farmacist.
Olanda oferă 2 locuri de muncă pentru: culegător flori.
Norvegia –selecționează un loc de muncă pentru: zidar/faianțar.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă Spaţiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro , secțiunea EURES, precizează reprezentanții Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraş-Severin.

Din aceeași categorie

Stați conectați

971FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: