Etapa zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar de la Reșița, fotbal gimnaziu feminin, a avut o organizare model

Etapa zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar de la Reșița, fotbal gimnaziu feminin, a avut o organizare model
Etapa zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, fotbal gimnaziu feminin a avut o organizare model. Municipiul Reșița a fost gazda etapei zonale a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, fotbal gimnaziu feminin.

Cu o organizare model a Inspectoratului Școlar Județean, Asociației Județene de Fotbal și Consiliului Județean Caraș-Severin, la Reșița, în Sala Polivalentă au participat cinci campioane județene din Alba, Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș.

Organizare ireproșabilă. Au participat cinci campioane județene

A fost o competiție reușită, care a reînceput după doi ani de pauză datorită pandemiei. Meritul acestei competiții a revenit Comisiei de Organizare compusă din Prof. Carina Pristavu – Inspector Școlar General, Prof. dr. Sorina Corcoață – Inspector Școlar de specialitate, Ing. Viorel Lolea – președintele Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin și Cristian Bercseny -membru Consiliu Consultativ al ISJ CS.

Comisia de validare i-a avut în componență pe Horia Marișescu – CSEI Aurora Reșița și Prof. Cosmin Buda – Școala Gimnazială nr. 7 Reșița.

Etapa

Campioana zonală este Școala Gimnazială „Nicodim Ganea” din  Bistra

La competiție au participat Școala Gimnazială „Nicodim Ganea” Bistra din Alba. Fetele au fost coordonate de prof. Dandea Tiberiu Boca. Echipa din Alba a devenit și campioana zonală de la Reșița.

Etapa Lotul școlii din Bistra a fost compus din: Geanina Balea – Ihuț Maria, Vasiu Andrada, Diana Rîșteiu, Denisa Rîșteiu, Ioana Rîșteiu, Gabriela Rîșteiu, Denisa Balea, Codruța Păcurar și Denisa Vîtea. 

Locul II a revenit Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Arad

Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Arad a fost finalista competiției. Fetele sunt pregătite de prof. George Radu.

Etapa Lotul arădencelor este compus din: Yvette Nagy, Alexandra Gligor, Andra Fusz, Briana Fekete, Denisa Poinariu, Carla Bobiș, Genevieve Nagy.
Locul III pe podium a fost obținut de Liceul Teoretic „David Voniga” Giroc. Fetele timișence sunt coordonate de către prof. Silviu Mustăți.

Etapa Lotul liceului din Giroc este compus din: Teodora Bogdan – Alexandra Pogăcean, Bianca Tene, Silvana Brânda, Manuela Bogdan, Adriana Ghinghie, Iasmina Moacă, Geya Bona, Alexandra Borș și Sata Mara Mioc.

Etapa

Locul IV a fost obținut de Școala Gimnazială „Andrei Șaguna” din Deva. Coordonator este prof. Szasz Ilona.
Lotul școlii din Deva este compus din: Eluș Danciu, Larisa Cismadio, Nadia Macovei, Alexandra Ianc, Daria Brînda, Daria Spanciu, Florina Rostaș și Maria Horna.

Locul V a revenit fetelor de la Școala Gimnazială nr. 1 Bocșa. Profesor coordonator este Ion Moatăr. Lotul fetelor școlii din Bocșa este compus din: Diana Stroe, Natalia Uidilă, Maria Stanciu, Petronela Baiaș, Noemi Balanga, Mihaela Diaconu, Abigail Putnic, Lorena Putnic, Rahela-Sara Leu, Simina Stepan.

Etapa

Arbitrajul a fost asigurat de AJF Caraș-Severin prin arbitrii Boșka Bogdan și Ilie Ciocoi.

Echipele au beneficiat și de premii binemeritate pentru efortul depus. Astfel pe lângă cele trei premii aferente locurilor de pe podium (cupe, diplome și o minge), organizatorii au decis să acorde și premii speciale. Au fost acordate și premiile speciale pentru cel mai bun portar, cea mai tehnică jucătoare și golgeter.

Etapa

Cea mai tehnică jucătoare: Valea Geanina – Școala Gimnazială „Nicodim Ganea” din Bistra.
Cel mai bun portar: Teodora Bogdan – Liceul Teoretic „David Voniga” Giroc.
Golgeterul competiției: Denisa Rîșteiu – Școala Gimnazială „Nicodim Ganea” din Bistra.

Sorina Corcoață: „A fost o organizare model datorită implicării președintelui Viorel Lolea de la Asociația Județeană de fotbasl Caraș-Severin”

La finalul festivității de premiere, Prof. Sorina Corcoață a spus: „Vreau să felicit toate elevele și profesorii pentru efortul pe care l-au depus la această competiție. Vreau să le mulțumesc tuturor celor implicați în acest frumos proiect de la Reșița. Vreau să le mulțumesc colegilor de la Inspectoratul Județean Școlar și a celor implicați în organizare. Profesorilor colegi Lavinius Copocean, Daniel Anghel, Cristian Bercseny, Horia Marișescu, Cosmin Buda.

Etapa A fost o organizare model datorită implicării președintelui Viorel Lolea de la Asociația Județeană de fotbal Caraș-Severin care a ridicat nivelul de organizare al competiției prin implicare cu personal, arbitraj de calitate, premii frumoase și asigurarea unei locații pe care și-o dorește orice elev sportiv.”

Viorel Lolea: „Trebuie să încurajăm copii să vină către sport în general și fotbal în special”

Președintele AJFCS, Viorel Lolea a punctat la rându-i: „Am dorit în colaborare cu colegii de la Inspectoratul Școlar Județean și Consiliul Județean Caraș-Severin să oferim copiilor tot ceea ce este mai bun pentru organizarea acestei etape de zonă. Etapa Trebuie să încurajăm copii să vină către sport în general și fotbal în special. Mai ales că în cazul de față vorbim de fotbalul feminin. Eu țin să le felicit pe toate cele cinci echipe, pe domnii profesori coordonatori și cei implicați în organizare. Dacă veți urmări cu atenție toți profesorii implicați în organizare sunt foști sau actuali fotbaliști. La ora actuală Lavinius Copocean este chiar și observator FRF, iar Horia Marișescu este jucător activ”.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: