-17.3 C
Reșița
marți, ianuarie 25, 2022

Ediția inaugurală a Memorialului „Marius Popescu” va începe duminică

Ediția inaugurală a Memorialului „Marius Popescu” va începe duminică, 12 decembrie 2021. Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin, în colaborare cu Consiliul Județean Caras-Severin, organizează în data de 12 decembrie 2021, ediția inaugurală a Memorialului „MARIUS POPESCU”.
La turneu participă cinci echipe de juniori U13 ale cluburilor CSM Reșița, ACS Mundo Reșița, ACS Montan Bocșa, ACS Viitorul 2014 Anina și ACS Nera Bozovici.

„Sperăm ca această primă ediție să fie doar începutul cinstirii memoriei celui ce a fost omul de fotbal Marius Popescu. Un adevărat OM  DE FOTBAL care a slujit sportul rege cărășan mai bine de 50 de ani! Ne dorim ca în edițiile următoare, contextul epidemiologic să ne lase să putem aduce mult mai multe echipe. NEA MARIUS a fost artizanul mega-competițiilor de copiii și juniori de la Reșița organizate în anii precedenți apariției pandemiei.

EdițiaMarius Popescu era o enciclopedie a fotbalului reșițean, un om respectat la cel mai înalt nivel al fotbalului românesc. La nivel de asociație NEA MARIUS ne-a împărtășit din secretele reușitei în fotbal. Nu o să uităm niciodată conceptul lui NEA Marius referitor la obținerea performanței: «Nu există vreun secret al performanței în fotbal. Este imperios necesar să fie depusă doar munca asiduă în echipă!», a precizat Viorel Lolea, președintele Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin, inițiatorul acestei acțiuni de suflet.

Citește și: Vei rămâne în sufletele noastre, nea Marius Popescu!
Programul Memorialului „Marius Popescu”

Memorialul se va desfășura în Sala Polivalentă din Reșița, începând cu ora 10,00, după următorul program. Se vor disputa zece partide, în sistem campionat, fiecare cu fiecare, un singur meci.

1. CSM Reșița – ACS Mundo Reșița – ora 10,00.
2. ACS Viitorul 2014 Anina – ACS Montan Bocșa – ora 10,40.
3. ACS Mundo Reșița – ACS Nera Bozovici – ora 11,20.
4. ACS Montan Bocșa – CSM Reșița – ora 12,00.
5. ACS Viitorul 2014 Anina – ACS Nera Bozovici – ora 12,40.
6. ACS Montan Bocșa – ACS Mundo Reșița – ora 13,20.
7. CSM Reșița – ACS Viitorul 2014 Anina – ora 14,00.
8. ACS Nera Bozovici – ACS Montan Bocșa – ora 14,40.
9. ACS Mundo Reșița – ACS Viitorul 2014 Anina – ora 15,20
10. ACS Nera Bozovici – CSM Reșița.

Accesul spectatorilor se face conform protocolului de desfășurare al competițiilor sportive în vigoare.

Dumnezeu să te odihnească-n pace, suflet nobil, Marius Popescu!

Din aceeași categorie

Stați conectați

971FaniÎmi place
spot_img

Ultimele articole

%d blogeri au apreciat: